Maandag, 18 Juni 2007

Gsiteren is het inderdaad droog gebleven, maar er waaide een onaangename wind die het buiten zitten toch een beetje onmogelijk maakte. En ik heb inderdaad “geprobeerd” om niet te knutselen: lekker geluierd en enkele interessante TV programma’s over energie besparing en nieuwe autotechniek gekeken, de Formula F1 races, en natuurlijk een uitzending over renovatie van huizen…

Toch kon ik niet helemaal stilzitten, en heb ’s morgens nog snel enkele plinten in de berging op maat gemaakt en bevestigd. Ook heb ik met enkele stukjes afval van de vinylvloerbekleding het bezemhoekje in de berging aangepast, waardoor de bezems en borstels het frisgeverfde behang niet kunnen bevuilen.


Bij vergroting van deze foto kun je ook zien dat de twee ethernet stopkontakten al klaar liggen op de legplank boven de koelkast.


Nu alleen nog een paar plafondlijsten bezorgen om de afsluiting met het plafond een beetje netjes af te werken, en dan kunnen de spullen uit de garage gesorteerd en in de nieuwe berging ingeruimd worden.

Toen Brigitte haar nieuwe bergruimte kwam bezichtigen, kon ze niet nalaten om eens uit te testen of de wandregalen stabiel genoeg zijn om eventueel ook als “gastenverblijf” gebruikt kunnen worden…. De ultieme gewichtstest voor “mijn” konstruktie, maar ’t heeft dus inderdaad stand gehouden…En ziedaar, bij niet al te grote mensen zouden we hier dus 12 man kunnen onderbrengen… een beetje dus zoals in de capsule-hotels in Japan…

Betekent dus dat ik me niet hoef te haasten om de nieuw geplande gastenkamer klaar te maken, we hebben nu dus al plaats genoeg voor eventuele slapers….

Geplaatst in Lente 2007.

Eén reactie

  1. Hallo Hubert,
    Inderdaad goed bruikbaar als stapelbedden in geval van nood.
    In het weekend hebben we onze 2 daagse fietstocht afgewerkt, zaterdag twee serieuze plensbuien over ons gehad, de eerste voormiddag al in Saint-Severin en de tweede en zwaarste in Eupen op de Schönfelderweg, net voorbij een manege. We zijn wel terug opgedroogd in Hotel Tychon in Eynatten aangekomen na 157,8 km.Zondag waren de weergoden ons beter gezind, de hele dag zon en dus toch nog een geslaagde uitstap!
    Groeten aan allen en tot een volgende bijeenkomst(wandeling?).
    Fons en Christiane.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.