Maandag, 2 Juli 2007

Gisteren is het toch redelijk droog gebleven in Hoog België, en de enkele buien waren weer snel voorbij. Ook vandaag wisselen regen en opklaringen zich weer af, een buienfront trekt van West naar Oost over het land. De Werchter bezoekers schijnen het er goed van afgebracht te hebben, tenminste wat de voorspelde modderpartij betreft. Benieuwd wat Jochen te melden heeft als hij deze middag terugkomt van daar.

Gisteren eerst lang uitgeslapen, en daarna geprobeerd niks te doen… een beetje TV gekeken, tijdens de Formula 1 races in slaap gsukkeld, en ook later op de middag nog een dutje gedaan… De boog kan niet altijd gespannen staan.

Vandaag is er veel werk op kantoor, zoals gebruikelijk aan het eind/begin van de maand. Maar daar moet immers de schoorsteen van roken…

Geplaatst in Zomer 2007.

Eén reactie

  1. Hallo Hubert,

    Voor de rest van de week melden ze ook geen al te best weer,hé. Nu dat was voor mij deze morgen dus echt een drama. Onze twee rakkers zijn gisteren op kamp vertrokken naar Grufflingen en ik was zeker (na 2 of 3 keer de koffers te controleren) dat ik alles gepakt had. Ik stond van de morgen op Patrick te wachten en zag aan de kapstok nog twee kleine regenjassen hangen. ik kan je verzekeringen dat was niet aangenaam. Het had gisteren beter wel geregend dan was dat niet gebeurd. Er is ook wel een voordeel aan dat ze niet te ver op kamp zijn ,de kookmoeder komt elke dag weer naar Weywertz en die heb ik van de morgen die jasjes meegegeven. Misschien stopt het dan ook met regenen.
    Ria

    Het weer blijft inderdaad wisselvallig, zelfs voor begin volende week wordt er opnieuw “kwakkelweer” gemeldt. Maar geniet ondertussen van de dagen zonder jullie rakkers in de buurt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.