Dinsdag, 3 Juli 2007

Het wordt vervelend, maar ik kan het ook niet veranderen… elke dag moet ik wisselvallig weersomstandigheden melden, en dat blijft de komende dagen ook zo.

Gisteren erg aktief op kantoor geweest, wat in feite normaal is op het eind van de maand. Bovendien moest ook nog de kwartaal afsluiting gemaakt worden.

Toch nog wat tijd gevonden gisterenavond om aan de plafond verkleding in de nieuwe gastenkamer te werken, gisteren was de vensternis met ingebouwde spots aan de beurt. Veel klein detailwerk en veel passen en meten en zagen, maar dit is dan het resultaat:

Praktisch alle restjes van de plafond panelen heb ik kunnen opgebruiken. De schroeven aan de voorkant van de vensternis worden nog met witte afdek kopjes verdekt (als ik ze op de kop kan tikken…)

De twee spotjes links aan de muur worden waarschijnlijk nog uitgewisseld voor halogeen lampjes ipv de LED’s die nu gebruikt worden, omdat daaronder een make-up spiegel gepland wordt, daar is dan natuurlijk wat meer licht nodig. De verwarmingsbuizen naar de radiator worden achter een afneembaar paneel verborgen dat dan gelijk als afsluiting van de spiegel dient.

En zo gaat het langzaam maar zeker steeds verder vooruit.

Wat we van het weer echter niet kunnen beweren…maar de regelmatige regenbuien deren mij natuurlijk niet zolang ik binnenshuis nog werk heb…

Geplaatst in Knutselen, Zomer 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.