Donderdag, 5 Juli 2007

De laatste berichten spreken erover dat het Zaterdag en Zondag beter weer zou zijn… laten we het hopen, want volgende week wordt alweer opnieuw slechter weer gemeld.

Op het ogenblik valt er zeeer veeel regen

De kruiwagen wordt steeds voller…


Justine Henin heeft gisteren
de kwartfinale tegen Serena Williams in Wimbledon gewonnen!

Gisteren ben ik goed opgeschoten in de nieuwe gastenkamer met het gedeelte links van het venster.

Hier ter herinnering een foto zoals dat eerder deze week was:

Links van het venster loopt een ontluchtingsbuis dwars over de muur achter de radiator door, en de verwarmingsbuizen van de radiator zijn ook niet bepaald een schoonheid. Ik moest dus een oplossing vinden hoe ik deze leidingen kon camoufleren.

En de volgende foto toont wat ik er van gemaakt heb:

Gisterenavond was de nis voor de spiegel ongeveer klaar, alleen ontbreken nog enkele paslijstjes.

Kommentaar overbodig denk ik…

Geplaatst in Knutselen, Zomer 2007.

Eén reactie

  1. Hallo Hubert,
    Prachtig werk, wat ge al geleverd hebt daar. Alleen, een opmerking, Christiane zegt: Hubert levert al dat werk en maakt en verstuurt ook nog de fotos (wat zou ze daarmee bedoelen?)! Ik ben deze middag met de fiets vertrokken voor een ritje, maar na 25 km. belde Christiane mij op om te verwittigen dat de mannen van NCS (BIPT) thuis waren om een storingsklacht van mij te onderzoeken. Ik heb dan langs de GSM gezegd hoe ze mijn apperatuur konden aanzetten en waar zich de storing voordeed. Rechtsomkeer gemaakt en volle vaart naar huis gefietst, waar de mannen reeds in de omgeving aan het meten waren. Één storingsbron hebben ze reeds gevonden, maar de sterkste is er nog steeds. Die ene was een trilplaat voor fitness, waar twee vrijlopende oscilators in zitten. Volgende week komen ze terug met uitgebreider apperatuur, op hoop van zege. Ik heb dan verder maar in de tuin gaan werken to de regen mij binnen joeg.

    Groeten uit Landen
    Fons van Christiane.

    Fons, ik denk dat ze bedoelt dat ge van onderweg ook foto’s moet sturen… of bedoelde ze dat er thuis ook nog werk ligt te wachten??? Veel plezier verder met het fietsen, want in de tuin werken is maar niks met die regen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.