Vrijdag, 6 Juli 2007

Ontzettend hoeveel regen er gisteren en deze nacht gevallen is… maar in de loop van vanmiddag zou het dan eindelijk opklaren en we mogen dit weekend genieten van twee zonnige en warme dagen… Of het maandag ook nog goed blijft is nog niet helemaal zeker.

Dit weekend begint het bouwvakverlof in België, en de verkeersdiensten rekenen op een “zwart weekend” wat betreft files en ongelukken op de baan.

Vooral in België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk zullen de routes naar het zonnige Zuiden voor veel verkeersellende dit weekend zorgen.

Het mistroostige herfstweer van de afgelopen weken doet alleszins naar een beetje zon snakken, maar voorlopig kunnen we nog geen vakantiebestemming plannen zolang de gezondheidsproblemen na Brigitte’s operatie nog niet opgelost zijn.

We hadden eigenlijk gedacht om familie in de streek van Namen te gaan bezoeken dit weekend, maar vanwege de verkeersproblemen zullen we dat nog maar een weekje uitstellen.

Een bioskoopje pakken misschien? Schreck 3 is deze week in de bioskoopzalen gestart, en we hebben veel plezier gehad met deel 1 en 2, dus misschien is dat een alternatief.

Van de andere kant is het natuurlijk te gek om met het te verwachten mooie weer naar de bioskoop te trekken, beter genieten van het weer en de tuin en het terras. Wie weet hoe het volgende week weer is.

Iedereen alvast een prettig weekend gewenst of een prettige vakantie voor hen die daaraan beginnen. Met hopelijk beter weer.

Geplaatst in Zomer 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.