Vrijdag, 13 Juli 2007

De dag begint regenachtig en grijs, maar volgens alle weersvoorspellingen zou het vandaag toch moeten veranderen en zou de zomer zijn intrede houden… De regenbuiradar website toont dat er nog enkele uren regen zal vallen deze ochtend, voordat het ook bij ons opklaart.
Maar de temperaturen zijn alvast hoger ten opzichte van de afgelopen dagen.

ik ben benieuwd…

Deze namiddag is dan inderdaad de regen weggetrokken, de opklaringen zijn breder geworden en de temperaturen klimmen verder omhoog…

En deze namiddag heeft een buur de weiden achter ons huis gemaaid… met de verwachte zonnige periode de komende paar dagen kan het hooi dan snel drogen en ingehaald worden voordat het volgende week Dinsdag opnieuw begint te regenen…

Geplaatst in Zomer 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.