Zondag, 15 Juli 2007

Wat een weertje in Hoog België. In tegenstellig tot de Kuststreek waar het gisteren vrij grijs was, hebben wij in Wirtzfeld goed geprofiteerd van het weer en praktisch de hele dag buiten verbracht op het terras. De regen die in midden België gisteren is gevallen zou afgelopen nacht bij ons voorbijgetrokken zijn, zodat we ook vandaag weer met een warme, misschien zelfs zwoele dag kunnen rekenen.

Vandaag staat familiebezoek op het programma, want vanochtend is de jaargedachtenis voor Opa Mathieu in het kerkje van Wirtzfeld, en diverse familieleden die we zelden zien, komen vandaag ook naar Wirtzfeld.

En voor de rest van de dag is het dan weer relaxen op het terras, want je moet de goede dagen benutten zolang ze er zijn. Later deze week zou het weer een regenachtige boel worden volgens de laatste voorspellingen, dus dan kunnen we weer lang genoeg binnen zitten.

Sinds kort zit er bij ons in de tuin ook regelmatig een veldhaas die ’s ochtends als het nog stil is in huis ongegeneerd de tuin komt verkennen of er niks lekkers te rapen valt:

Niet gemakkelijk om die op de foto te krijgen, maar vanochtend dan toch gelukt

Update om 8.45 uur: De lucht begint behoorlijk te betrekken, en mogelijk valt er deze ochtend al een eerste regenbui, maar de temperaturen zijn wel al rond de 20° C…

Iedereen een prettige Zondag gewenst!

Geplaatst in Zomer 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.