Maandag, 23 Juli 2007

Gisteren is het inderdaad wisselvallig geworden, en we hebben regelmatig tussen prachtig stralende zon ook korte maar heftige regenbuien gekend. Ook stond er veel wind.

Van hetzelfde weer een pak voor vandaag. Maar deze ochtend al een stuk frisser…

Onze “huis-veldhaas” kwam ook weer deze ochtend in onze tuin:


Paas Haas ?

Die denkt misschien dat het binenkort Pasen is…


Dit weekend was er in Bütgenbach een auto cross event, en we hebben het hele weekend het ronken van de motoren van deze vehikels tot in Wirtzfeld kunnen horen.Deze maakte wel een heel spectaculaire duik….

Ik ben Zaterdagavond nog even tot daar geweest en heb een heel fotoalbum (hier klikken) met cross foto’s gevuld.

Zondag na een late nachtfilm lekker lang uitgeslapen, een beetje in de frisse wind op het terras gezeten, voordat dan de Formule 1 races en de Tour de France op TV te bekijken waren. Ook kregen we nog bezoek van Marlies en Ron, die op de terugreis van Atzerath naar Mol bij ons in Wirtzfeld voorbijkwamen. We hebben goed kunnen lachen met de anekdotes die over en weer verteld werden, en natuurlijk werden ook de vorderingen in de ombouw van het gasten appartement gekeurd. Al met al een gezellige Zondagmiddag.

Vandaag ligt er weer werk op kantoor te wachten, en als er dan nog tijd over blijft moet ik ook nog op zoek naar enkele kleine details voor de afwerking van het appartement en de meubels…

Genoeg werk dus aan het begin van een nieuwe week.

Geplaatst in Zomer 2007.

Eén reactie

 1. He he he,
  waar zitten al die vakantiegangers de laatste weken???
  Alleen Alfons en Jos en Suzy heb ik nog maar zien reageren …
  Zijn al de anderen met verlof … laat eens iets weten! Ik word anders al ongerust … want voor ’t zelfde geld is er iets anders aan de hand, he!

  Het was inderdaad gezellig bij een lekkere kop koffie, maar Hubert, je hebt wel de ‘Grote Prijs van Duitsland’ gemist nu.
  Als we gisteren op de autostrade huiswaarts reden hebben we inderdaad 2 camionettes voorbijgegaan met zo’n ridicule vehikel erop. Eerst dacht ik die is bij de schroothandelaar geweest maar nu weet ik wat er aan de hand was, hahaha …

  Groetjes aan IEDEREEN!!!
  Marlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.