Dinsdag, 24 Juli 2007

Gisteren hebben we vrij regelmatig een regenbuitje gehad, maar erg heftig waren deze buien niet.

Tenminste niet in Malmedy en Hognoul, want gisteren zijn Brigitte en ik gaan shoppen: bij Leen Bakker (niks gevonden), bij Blokker (niks gevonden), bij Decorama (leeslampjes en een plafondspotje gvonden) en uiteindelijk maar naar IKEA getrokken, om daar te kijken voor enkele ontbrekende meubeltjes… na bijna 9 uur waren we terug van shoppen, en ik natuurlijk bekaf, want zolang shoppen is niet mijn ding… normaal gesproken weet ik wat ik hebben wil, loop een zaak binnen, kijk dat ik het vind, en dan niks als naar de kassa en terug buiten.

Bij IKEA was het een drukte van jewelste, alsof alles gratis was, maar het is vakantie, het regent, en er zijn ook Soldes, dus dat zal de reden zijn dat je er over de hoofden kon lopen.

Dit keer, met mijn mijn binnenhuis-adviseuse Brigitte (haha) duurde het dus een beetje langer, maar we zijn in ieder geval geslaagd. Alleen waren de meubeltjes toch wel iets te groot om in de Clio te passen, dus die worden (als alles naar wens verloopt) morgen hier bezorgd.

Vandaag eens kijken of ik die nieuwe lampjes gemonteerd krijg, en de lijm van de plakband en de stempels op de vloerbedekking wegkrijg, daar staat een hele serie reklaam op over 5 jaar garantie en zo, dus moet ik zien dat ik die weggeschrobd krijg…

Zodoende zal er hierbinnen dus ook (een beetje) water neerplenzen, dus niet alleen buiten (volgens de laatste weersvoorspelling zal dat wel iets meer zijn).

Update: de hele nacht vrij veel wind en heftige regenval, en ook deze ochtend nog regelmatig heftige plensbuien.


Herfststorm midden in de zomer…

Geplaatst in Zomer 2007.

2 reacties

 1. Hubert,

  Normaal gezien gaan de lijmresten weg met benzine ( essence de pétrole ) . Zowel op glas (stickers op ruiten), op plastic mappen en dozen, op metaal, enz… Daarna met water proper maken.

  Groetjes,

  Jef

 2. Wij zijn terug in Atzerath aangekomen gisteren avond.
  Omdat het zondag mooi weer was, hadden we de nieuwe tent nog eens buiten gezet en omdat we gisterenavond al terug kwamen hadden we die laten buiten staan!
  Dus deze nacht om half twee lag die natuurlijk weer in ’t hoekje van ’t terras.
  Gelukkig is ze niet echt stuk, een vijsje was losgekomen en lag nog op de tafel. We hebben ze uiteraard wel dicht geplooid want verdorie ’t heeft heel de nacht wel lelijk gedaan … de storm!
  Nu hopen dat het morgen weer goed is en ze terug kunnen uitstallen … want we krijgen een collega van Ron op bezoek.
  En we zullen ze dan weer maar bij elkaar plooien want we rijden morgenavond al weer naar huis omdat Ron donderdag en vrijdag nog moet gaan werken.

  In verband met de lijmresten is het boek ‘Raad van tante Kaat’ steeds een goede oplossing, denk ik, daar staan echt goede tips in …

  groetjes
  Marlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.