Woensdag, 25 Juli 2007

Het leek gisteren wel herfst… voortdurende sterke windstoten en heftige regenbuien, de ene na de andere.

Vandaag zou het weer (voor één dag) wat rustiger worden en we mogen zelfs met zonnige opklaringen rekenen, voordat het morgen opnieuw kopje onder wordt…


In de Tour hebben ze opnieuw een schandaal, dit keer rond Vinokourov, die op bloeddoping betrapt werd, waardoor zijn equipe Astana besloten heeft uit de Tour te stappen. Jammer dat deze sport op deze manier steeds meer aanhangers verliest.

De ingezamelde slakken, waarover ik verleden week schreef, en die in een plastic bak met azijnwater in de wei liggen, worden van dag tot dag minder. Door het verwezingsproces komen de slakken boven drijven, en de eksters rond onze tuin hebben ontdekt dat er daar een lekker hapje voor hen paraat ligt. Regelmatig zitten ze dus op de rand van de bak, pikken er een dooie slak uit en beginnen die in het gras in stukjes te hakken en op te peuzelen.

Gisteren niet veel geknutseld: alleen de vloerbedekking gereinigd (bedankt Jef voor de tip gisteren!), de leeslampjes gemonteerd en vastgesteld dat het plafondspotje dan toch het niet goede is, het is een model waar een trafo bijhoort, maar die trafo zit er niet standaard bij. Voor die trafo heb ik weinig plaats onder het valse plafond, dus dan toch maar een andere spot aanschaffen.


Verstelbare leeslampje (achter maar naast het hoofd van de lezende…)


De nis van het bed


De sterrenhemel

Nu is het wachten op de spullen die wij eergisteren besteld hebben en die vandaag geleverd zouden worden. Aan de hand daarvan kunnen we dan beginnen te plannen hoe de kamer er uiteindelijk zal gaan uitzien.

Nog even wachten dus…

Geniet van een droge dag…

Geplaatst in Zomer 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.