Maandag, 30 Juli 2007


Prachtig blauwe lucht met slechts een beetje sluierbewolking deze morgen bij ons in Hoog België. Of dat vandaag zo zou blijven, of gaan we toch nog die voorspelde regenbuien krijgen?

Zou de zomer er nu toch aankomen?

Kermis bij ons in Wirtzfeld, maar ik was nog niet fit genoeg om mijn neus buiten de deur te steken (althans gisteren niet): mijn verkoudheid wilde ik niet te veel aan de koude wind en striemende regen van gisteren blootstellen.
We hebben de Kermis daarom gisterenavond in gezellige ronde met enkele vrienden van ons thuis gevierd.

Voor degenen die willen weten hoe Kermis in Wirtzfeld gevierd wordt: Hier klikken voor een bericht van verleden jaar.

Geplaatst in Zomer 2007.

Eén reactie

  1. Het verhaal van Max

    Net terug van een heerlijke 10daagse W, vrienden op bezoek, uitstapje naar de kampen Elsenborn en Vogelsang (echt de moeite, geschiedenis!) met als leuke afsluiter de Kermis (de dansende Lanciers bewonderd, blijft ons steeds verbazen dat de -weinige- jeugd daaraan steeds en eendrachtig geëngageerd blijft deelnemen). Aja, ook de Prins (toch wat te norse blik) maar ook een innemende Claire mede verwelkomd.
    Max dus, sinds een drietal jaren een kameraad. Hij schijnt van het ras ‘riesenschnautzer’ te zijn en moet bekend zijn bij de meeste Wirtzfelders door zijn wandelingen in het dorp waarbij hij regelmatig afdwaalde door wandelaars te volgen om dan uiteindelijk in het Tierheim in Schoppen te belanden.
    Een drietal weken geleden was ie op een zondag spoorloos. De woensdag nadien een telefoontje uit een asiel in Arnhem (Nl), bleek men Max binnengebracht te hebben na te hebben gedoold door de straten aldaar. Men kan enkel vermoeden dat een wandelaar in de buurt hem ook beviel en gewoon meenam, waarna hij schijnbaar kon ontvluchten. Gelukkig kon onze nieuwe buurman Henk in Amsterdam worden bereikt en deze heeft de moeite genomen hem drie dagen op te vangen en terug naar te brengen. Morgen vertrekt Max met zijn baasjes naar Polen met verlof, maar… hij zal daar blijven bij familie. Heel jammer, maar denkelijk wat te laat om een petitie op te starten. Wij zullen ‘m missen!

    Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.