Vrijdag, 3 Augustus 2007


Wirtzfeld vandaag, rond 11.30 uur

Vanaf vandaag zou het weer dan moeten verbeteren, gisteren hebben we er in het Oosten maar bitter weinig van bemerkt, want na de regen ’s ochtends is er nog lang nevel blijven hangen, en de zon is amper doorgekomen.

In Duitsland hebben we gisteren inderdaad gunstig beddegoed kunnen inkopen, donzen dekbedden en een paar kussens voor ons eigen bed en voor het appartement, en we hebben ook nog twee leuke stoeltjes voor het appartement op de kop kunnen tikken. Achteraf bezien sta je ervan te kijken hoeveel in een kleine Renault Clio gepakt krijgen en ook nog met zijn tweetjes plaats hadden.

Maar natuurlijk is het nog wachten op IKEA, de wisselstukken voor de bedconstructie zijn nog niet aangekomen, en zolang die er niet zijn, kunnen we dat bed nog niet opbouwen.

Bovendien presenteert Apple volgende week een nieuw Macintosh computer model, en we willen eerst op die nieuwigheden wachten alvorens te beslissen welke multimediale toestanden in het appartement aan de wand worden geïnstalleerd.

Maar daarover vertel ik tegen die tijd dan wel.

Eens kijken of ik vandaag tijd vind om met mijn auto naar de Autokeuring te gaan, het groene kaartje is deze week met de post binnengekomen…

Iedereen een prettig weekend gewenst, volgens de laatste weersvoorspellingen zou het een TOP zomers weekend kunnen worden.

Geplaatst in Zomer 2007.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.