Zondag, 5 Augustus 2007

Vandaag wordt opnieuw een mooie dag, en de temperaturen gaan nog iets hoger dan gisteren. Gisteren was het bij ons in Wirtzfeld een aangename 23.5 ° C, en er stond weinig wind, waardoor het erg warm werd in de zon.


Vandaag was het om 12.00 uur al 24° C, dus het wordt nog warmer…

Gisterenochtend heb ik de hele ochtend doorgebracht met het uitsorteren van de verschillende boxen met gereedschap en spullen die gebruikt werden bij de verbouwing van het appartement. Ik heb alles uitgezocht, de gereedschappen en de andere spullen zoals schroeven, elektroklemmen, kabels, boortjes, schroevenbits, lijm, poetsdoeken en noem maar op allemaal terug in hun eigen boxen.

Ook heb ik het oud karton kleingemaakt dat in de garage steeds grotere proporties aannam. Zodoende is er nu weer plaats en overzicht voor de volgende werkzaamheden.

Daarna naar de bouwmarkt in Duitsland gereden om nog een paar lampen met bewegingsmelder te halen (150 Watt straler inkl. halogeenlampje plus bewegingsmelder voor zegge en schrijve € 7.99, want er was gisteren weer 20% korting…).

Een van de bewegingslampen heb ik nog langs het tuinpad gemonteerd, de andere komt binnenkort bij het tuinhuisje. Daarna nog het gras afgemaaid, en na een heet bad rustig buiten gezeten tot een uur of tien ’s avonds, wat uitzonderlijk is in onze streken.

Ook vandaag en morgen zullen we het rustig aan doen, en eens echt genieten van enkele zomerse dagen. Onze firma heeft vanaf nu vakantie, maar voor noodgevallen moeten we toch telefonisch bereikbaar blijven, en natuurlijk moeten ook regelmatig de E-Mails, die via de supportdienst binnenkomen, gescreend worden.

Morgen zou er vanuit het Westen meer bewolking op komen zetten, maar waarschijnlijk duurt het nog tot de avond voor de (verwachte onweers-)buien tot in Hoog België arriveren.

We zullen er maar van profiteren zolang het kan.

Geplaatst in Zomer 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.