Maandag, 20 Augustus 2007

Gisterennamiddag heeft het dan toch af en toe heftig geregend, terwijl kort daarop de zon weer scheen. Ook voor vandaag starten we alweer met regen, en moeten we ook in de loop van de dag nog regelmatig een bui inkasseren, met slechts af en toe een opklaring.

Gisteren hebben we hier in Wirtzfeld dus echt geluierd. We zijn wel even naar Sankt Vith gereden om een nieuwe koelkast voor het appartement te gaan bestellen, en hebben ’s avonds een leuke DVD bekeken: little Miss Sunshine.

Vandaag ligt er het nodige kantoorwerk op mij te wachten, ik ben zeker dat ik mij niet hoef te vervelen…

Ik laat dus vandaag het woord aan jullie….

Hieronder nog een andere foto uit onze verzameling luchtopnames van ons huis die op 15 juli 2007 vanuit een helikopter gemaakt werden, toen de zon wél scheen:


Geplaatst in Zomer 2007.

Eén reactie

 1. Goede Morgen allemaal,
  Gisteren heb ik verteld dat er in het gehucht ‘Gompel’ in Mol ‘ter land ter zee en in de lucht’ werd gespeeld.
  3 Kinderen deden mee. Wel wel wel … er was veel sfeer en heel veel volk. Het spel begon om 13 uur en wij zaten op de eerste rij.
  Jorn kwam eerst aan de beurt … het bootje deed het wonder wel maar hij sprong veel te snel naar de bel … en kon ze niet doen luiden. Evi kwam rond 16 uur aan de beurt … mooi was dat, zij heeft de bel na 12 seconden doen rinkelen en is eigenlijk de enige van 30 ploegen die droog gebleven is. Het bootje was het enige wat niet gezonken was … dank zij papa Eddy (vader van Jorn). Hij had voor hun een ‘Flinstone’ autootje in mekaar getimmerd. Eli was om kwart voor vijf aan de beurt en ondertussen was het flink beginnen regenen, dus heel veel volk gevlucht. Wij waren de enigen, natuurlijk, die recht tegenover de schans de regen trotseerden … spijtig want daarna scheen de zon terug. Wat ging het ding snel, misschien zelfs één van de snelste maar toen ze te water kwamen sloegen ze uit hun sleetjes het water in.
  Dus Evi heeft gewonnen tegenover de jongens. hahaha …
  Met hun 12 seconden waren ze vijfde van de dertig deelnemers en de eerste meisjesgroep. In totaal denk ik dat er ongeveer een 9 à 10 groepen de bel deden rinkelen.
  In de jury zaten Joël Smets en Patrick Goots.
  Vandaag is het hier bewolkt en deze nacht heeft het nog fel geregend.
  Nu ben ik al zo vroeg paraat omdat mijn eerste werkdag eraan komt. Ik mag gaan vertrekken …

  groetjes en een prettige dag aan iedereen gewenst!
  Marlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.