Vrijdag, 24 Augustus 2007

Vanaf vandaag zou het droger en warmer worden, en ook gisteren hebben we amper nog een bui gezien in Hoog België. Prima!


Wirtzfeld deze ochtend: zonnig en droog!

Ook prima is onze gasten slaapkamer geworden.
Hieronder enkele stemmingsfoto’s van onze nieuwe multimedia slaapkamer…De zithoek met de Computer/TV/DVD en muziekarchief installatie
(De kabels worden volgende week nog weggewerkt in een kabelkanaal, ik wacht namelijk nog op een apparaatje dat verkeerd geleverd was en teruggestuurd moest worden, en dat nodig is voor de sateliet aansluiting op de computer)Bed met sprei


Bed zonder sprei, de lattoflex bodems zijn elektrisch verstelbaar
De al eerder uitvoerig beschreven sterrenhemel, spotjes, wandlichten en individuele leeslampjesEthernet via kabelaansluiting én Wireless station voor portable met WiFi.

Ik had eerst gedacht om nog een of ander schilderij in de nis te hangen, maar nu alles aangekleed is, geloof ik niet dat dat nog hoeft.
Wat denken jullie?

In de gang heb ik een grote poster opgehangen van de luchtfoto die zowel het Meer van Bütgenbach alsook ons huis toont: een foto die ik eerder deze week al op de website geplaatst had.

Zulke grote foto’s zijn niet meer zo duur, en je kunt ze bij websites zoals www.posterjack.com online in hoge resolutie (25 Mb max) uploaden, de formaten uitkiezen en dan met creditcard betaling bestellen.

Ik heb deze poster Dinsdagochtend online besteld, en gisteren, Vrijdag, kwam de poster al uit Duitsland aan per DHL. (Posterjack levert namelijk ook naar België en Nederland…)


In de badkamer heb ik gisteren ook verder kunnen werken: plafond gelakt en de oude voegen vervangen door nieuwe silikoonvoegen bij de douchebak. En de verwarmingsbuizen naar boven zitten nu netjes opgeborgen achter panelen (die echter losgeschroefd kunnen worden in geval van leidingproblemen…)Nu nog een oplossing vinden voor de talloze boorgaten in de tegels, want in de loop der jaren zijn hier steeds weer nieuwe wand armatuurtjes opgehangen geworden. En eens kijken of ik een paar andere badkamermeubeltjes vind om deze kleine badkamer toch iets praktischer uit te voeren. En nog de elektroleidingen in de garage voor de bewegingsmelders in de gang ordentlijk installeren. Over twee weken krijgen we namelijk bezoek uit Australie, en tegen die tijd moet alles in orde zijn…

Maar dat zal wel lukken… denk ik…

En in de garage moet ik vandaag ook nog opruimen zodat er plaats is voor tenminste een auto, Jochen heeft morgen voor een bruiloft van vrienden mijn Cabrio nodig om het bruidspaar rond te rijden, en daarom moet hij mijn auto grondig wassen. (Hoera, hoef ik dat zelf niet te doen…)
En voor alle zekerheid moet die dan vannacht in de garage staan (de auto, niet Jochen), zodat die netjes blijft voor het geval er toch nog een bui zou vallen.

Iedereen prettig, droog en zonnig weekend gewenst!

Geplaatst in Zomer 2007.

Eén reactie

 1. Dat hebben jullie fijn gedaan, met heel veel smaak … Proficiat!!!
  De Australische mensen zullen heel goed slapen … en zich in de Hemel wanen … Ze komen heel goed terecht!
  Pas maar op … dat ze niet blijven want dan zijn jullie de 2e woonst al kwijt voordat je op pensioen kan … hahaha!
  groetjes
  en een prettig ZONNIG weekend gewenst aan iedereen!
  Marlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.