Maandag, 27 Augustus 2007

Prima weertje gisteren, ik heb gisteren de hele dag lekker geluierd op ons terras, en het werk het werk laten zijn. Moet ook eens kunnen.

Bleek achteraf dat in de rest van België het langer als gedacht bewolkt is geweest, maar wij hebben hier in Hoog België de hele dag zonnig weer gehad.

Vandaag blijft het bij ons ook droog, maar iets frisser. De dag begint alleszins zonnig!
De regen die verwacht wordt komt uit het Westen, dus dat is waarschijnlijk pas tegen de avond voor bij ons in Wirtzfeld.

Prettige dag iedereen!

Geplaatst in Zomer 2007.

Eén reactie

 1. Beste Hubert,

  Bijna dagelijks lees ik uw berichtgeving op deze site en daarom wilde ik u devolgende vraag stellen.
  Ik ben woonachtig in Geel en jaarlijks gaan we met onze volleybalploeg op week-end naar de Ardennen.
  Steeds weer is het zoeken achter een geschikte locatie en liefst in het Oostkanton omdat daar de kans op sneeuw in de periode eind januari, begin februari het groots is. We zijn met ongeveer een 30 tal personen waaronder een 12-tal kinderen. We zijn steeds op zoek naar een grote woning, boerderij, gite waar de gemeenschappelijke ruimte groot genoeg is voor ons allen. Daar deze woningen niet zomaar te vinden zijn stel ik jou de vraag of u mij misschien aan een adres(sen) kon helpen.

  We danken u reeds bij voorbaat
  Ivo

  Ik ken alleen de huizen in Wirtzfeld: Grotere appartementen zijn te vinden bij: http://www.landhausmelchior.com of bij http://www.otto-schmidt.be of http://www.edgarmackels.be
  Die hebben meerdere appartementen die ook als geheel gehuurd kunnen worden. Of in het Sporthotel in Wirtzfeld, die hebben ook redelijke prijzen: http://www.sporthotel.be Of kijk eens op de site van http://www.buellingen.com daar vind je nog andere appartementen. Success!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.