Woensdag, 29 Augustus 2007

Gisteren is het opnieuw droog gebleven in Hoog België, maar het was wel een heel stuk kouder als de dagen voordien. Ik moest zelfs een trui aantrekken tijdens het grasmaaien, en dat is uitzonderlijk, want normaal gesproken heb ik het daarbij al snel te warm…

Ook vandaag zal het wisselend betrokken en relatief fris zijn.

Ik moet proberen vanmiddag een extra lang middagslaapje te houden, want deze avond en nacht zijn filmopnamen in Aken, waarvoor ik verleden maand aan een casting had deelgenomen. (Zie het artikel van 22 Juli 2007. Budget van deze TV-speelfilm: 5 miljoen Euro, tot nog toe de duurste TV-speelfilm produktie in Duitsland. Regisseur is Ralf Huettner. Er wordt onder zijn regie een speelfilm geproduceerd door RTL met (in Duitsland althans bekende) acteurs als Fabian Busch, Bettina Zimmermann, Benjamin Sadler, Detlef Bothe en Stefan Kampwirth.

En ik dus ook… (haha)

Inderdaad, samen met 6 vriendinnen van Brigitte zal ik daaraan meewerken, maar de opnamen beginnen pas ’s avonds en kunnen zelfs de hele nacht duren, afhankelijk hoe vaak de scenes herhaald moeten worden.

Opnames worden op diverse plaatsen in Duitsland en België gemaakt, maar vanavond speelt het zich af op een eerbiedwaardig adres, namelijk de Kroonzaal in het Raadhuis van Aken, waar ook evenementen zoals de Karlspreis-uitreiking plaatsvinden, waar o.a. de Paus, Solana, Bill Clinton, Valery d’Estaing, Tony Blair, Koninging Beatrix, Vaclav Havel, Theo Lindemans, Winston Churchill en vele andere bekende persoonlijkheden ooit in het zonnetje gezet zijn.

En vanavond komen wij daar dus ook voor de camera.

Ik mag in ieder geval mijn camera meenemen, en zal proberen tussen de bedrijven door zelf ook enkele opnames te maken.

En nu maar hopen dat ik het allemaal goed begrepen heb: er is namelijk slechts een heel klein verschil in de Duitse taal tussen “Nachtaufnahmen” (nachtelijke opnames) en “Nacktaufnahmen” (naakt opnames).

Of ik dan alles heb mogen aanhouden zullen jullie dan morgen in de latere namiddag horen, want als het inderdaad zo laat wordt, dan komt mijn volgende blog ook een stuk later op de dag…

Zo zie je maar wat ik alles moet doen om jullie weer terug te lokken naar mijn website!

Prettige dag iedereen…

Geplaatst in Zomer 2007.

2 reacties

 1. Veel plezier met de “Nacktaufnahmen” en hou ons op de hoogte in woord en beeld.
  Groeten uit Landen,
  Christiane en Fons.

 2. Hallo Hubert
  Theo Lindemans vond ik wel goe … zou dat Leo Thindemans kunnen zijn …
  Pas maar op … je wordt misschien nog beroemder dan dat je al bent ….
  en je houdt er zelfs een hele harem op na, lees ik …
  Ik wens jullie in ieder geval veel plezier … en hopelijk wordt het toch niet te laat …
  want jij bent geen nachtuil he …
  groetjes
  Marlies`

  Donderdag, 08.20 uur deze morgen, en ik kom net thuis…. heeft dus wel langer als gedacht geduurd, een bericht volgt later op de dag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.