Zaterdag, 1 September 2007

Gisteren was het de hele dag zwaar bewolkt en regelmatig viel er wat motregen. Vandaag zou dat kunnen verbeteren.


Het weer vandaag in Wirtzfeld om 10.30 uur: zwaarbewolkt, voorlopig nog droog

Ik was gisteren nog altijd een beetje groggy vanwege een nacht lang opblijven tijdens de filmopnamen in Aken, en heb opnieuw een lang middagdutje gehouden. Men is immers niet meer de jongste, en dat merk je dan ook na zulke acties…

Voor de rest van de dag heb ik hoofdzakelijk achter de computer gezeten om een beetje administratie te doen en om een aantal foto’s uit mijn foto archieven (ondertusssen zo’n 17.500 foto’s) uit te sorteren.

Een aantal van die foto’s worden als diashow of screensaver op de multimedia installatie in het nieuwe trainings appartement geïnstalleerd en moeten een beeld geven van Wirtzfeld en omgeving in de verschillende seizoenen. De meesten ervan vinden jullie alleszins ook in het foto album op deze website, waar nu ook al zo’n 8.000 foto’s staan.

Jochen is gisterenavond naar vrienden in Frankfurt gereden waar hij het weekend zal doorbrengen. En Mike heeft zich uit Egypte gemeld en zijn vakantie thuis aangekondigd voor midden Januari….

Later vandaag worden ook de weersstatistieken van de maand Augustus online gezet… was in feite niet de moeite waard wat het weer betreft, maar vanaf volgende week zou er weer verbetering in komen, en misschien wordt de herfst opnieuw mooi en warm…?

Prettig weekend iedereen!

Geplaatst in Herfst 2007, Zomer 2007.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.