Maandag, 3 September 2007

Ook gisteren is het bij ons wel grijs, maar de hele dag droog gebleven.

En opnieuw zijn de verwachtingen dat er vandaag wel regen zou moeten vallen, plaatselijk zelfs heftig. We zullen zien.
Update: Rond half tien deze ochtend is dan een heftige regenbui hier neergegaan en het ziet er niet naar uit dat het voorlopig ophoudt met regenen.


Rond 13.00 uur is het opnieuw droog gewordne in Hoog België

We hebben er alleszins gisteren een rustige dag van gemaakt, als dat dan al mogelijk is als je niet meer gewend bent een tienjarige in huis te hebben die vol met vragen en commentaar steekt omtrent alles wat er te zien en te beleven is…. We (ik) zijn (ben) dat alleszins niet meer gewend…

Vandaag begint ook het nieuwe schooljaar, maar dat speelt voor ons verder geen rol, het zijn alleen de neefjes en een nichtje die daar nog van betroffen zijn.

Hier is, zoals gebruikelijk aan het begin van elke maand, vandaag wel wat meer werk op kantoor te doen, dus het eventuele slechte weer speelt ook geen grote rol. Voor het einde van deze week zou het dan weer wat warmer en droger kunnen worden…

Goed, want dan krijgen we bezoek uit Australie, en zal ons gasten appartement voor het eerst ingewijd worden.

Iedereen alvast een goed begin en een prettige week

Geplaatst in Herfst 2007, Zomer 2007.

Eén reactie

 1. Hallo Hubert.

  Idee…tje
  Is het misschien leuk om je regenmeter eens in het beeld te zetten zodat we ( alle lezers ) kunnen zien hoeveel er nu dagelijks valt bij jullie daar inplaats van de sneeuwhoogte meter.
  Je doet er een piepschuim ( bv. rood gekleurd ) bodemje in die gaat drijven als er water valt in je regenmeter en je kan op afstand zien hoeveel water er gevallen is. Je kan er een stokje op bevestigen met de schaalverdeling er op die niet boven de regenmeter uit komt, door het stijgen van het water in je regenmeter gaat nu alles omhoog en de rand van je regenmeter is dan de afleesbaarheid.
  Leuk toch.

  Groetjes Sjaak Damen
  Nederland.

  Goed idee, ik zal er eens over denken…maar de eerste paar dagen heb ik er geen tijd voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.