Dinsdag, 4 September 2007

Gsiteren heeft het inderdaad behoorlijk geregend in onze streek, maar vanaf vanmiddag zou het opnieuw praktisch droog moeten blijven, slechts hier en daar wordt ’s morgens een regenbui voorspeld.


Rond 11.30 uur is het opnieuw droog gewordne in Hoog België

Gisterenavond een leuke reportage gezien op de Duitse TV, waar men dieper inging op het fenomeen waarom de echt gunstige aanbiedingen die tweedehands autoportalen zoals Autoscout, Mobile.de en Autozeitung.de publiceren zo snel weg zijn. Het blijkt dat veel autohandelaren (vooral die export doen naar de derde wereld) gebruik maken van zoeksoftware zoals autoradarx, autobingo en dergelijke die gelijktijdig 18 verschillende autoportalen doorzoeken op vooraf ingegeven criteria. De TVzender testte het zelf uit door een auto onder de gebruikelijke waarde te publiceren, en binnen EEN SECONDE na het online zetten belde de eerste handelaar al op, binnen 30 minuten waren het er al 40.
Goed voor diegenen die snel hun tweedehands wagen kwijt willen, slecht voor diegenen die een voordeeltje zoeken. Het goede nieuws: AutoBingooo kun je gratis downloaden in het internet en gedurende 7 dagen gratis gebruiken. Ik heb een beetje gezocht, maar de site was offline na die TV zending, iedereen was er op uit om die software te downloaden…

Maar er is een hele serie van dergeljke programma’s (soms tegen veel geld) op de markt

http://www.cardeluxe.net/produkt.php
http://www.auto-powersuche.de
http://www.gebrauchtwagensoftware.de
http://www.cardetektiv.de
http://www.autoreader.de
http://www.autotrader24.de
http://www.autometasuche.de
http://www.carbasesys.de
http://www.autoradarx.de
http://www.cartime.de
http://www.elkomo.info
http://www.carlink.de
http://www.autopager.de
http://www.auto-broker.net
http://www.4carhunter.de

Zo: vandaag weer iets bijgeleerd…

Heb gisteren de dag goed kunnen benutten op kantoor, waar aan het begin van de maand extra administratief werk weerkeert. Niet eens tijd gevonden om de Ronde van Spanje te volgen…

En ook vanochtend ligt er nog het een en ander op mijn bureau. Deze namiddag gaan wij bij een zakenrelatie het “nieuwe kindje bekijken”.

Wij zullen ons dus niet vervelen.


Rond 11.30 uur is het opnieuw droog gewordne in Hoog België

Prettige dag nog.

Geplaatst in Herfst 2007, Zomer 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.