Cursus in de Ardennen: Advertentie inkomsten genereren

Genieten én leren in de Ardennen met Euregio.net cursussen

Op onze eigen websites behalen wij bijzonder goede resultaten middels Google Adsense. En realiseren daarmee advertentie inkomsten die echt tellen!

Misschien heeft u Google Adsense zelf al uitgeprobeerd en bent nog niet tevreden met de resultaten? Er zijn inderdaad veel mensen die slechts een paar Euro’s inkomsten per maand met dit systeem behalen.

Maar er zit veel meer in Adsense dan u denkt!
Als u maar de juiste mogelijkheden benut.

Wij zijn niet voor niets één van de grootste Google revenue makers in België. En dat terwijl wij “ver weg van de bewoonde wereld” in Hoog België wonen!

Het internet maakt het allemaal mogelijk.

Euregio.net NV met kantoren in Wirtzfeld, Weywertz en Eupen en een eigen Datacenter in Brussel is sinds 1995 een familiebedrijf dat als lokale internet service provider in de Oostkantons alle mogelijkheden van het internet verzorgt: Van acces via webhosting en development tot en met marketing en training. In de Oostkantons verzorgen wij ca 1800 websites van onze klanten. Ook publiceren wij een aantal eigen entertainment websites.

Daarom bieden wij naast onze traditionele cursussen nu ook een cursus: Website Advertentie Inkomsten aan.

Inhoud van deze cursus

Kombineer een aangenaam verblijf met uw partner in de Ardennen met onze individuele cursus over advertentie inkomsten genereren met Google Adsense bij euregio.net.

Deze cursus is uw eerste stap naar een extra bijverdienste of een hoofdinkomen, afhankelijk van hoeveel tijd en creativiteit u bereid bent te investeren. En omdat deze cursus individueel is, kunnen wij ook uitgebreid op al uw vragen ingaan.
Cursustaal is uiteraard Nederlands.

Om de cursus ook toegankelijk te maken voor mensen die niet in de onmiddelijke omgeving wonen van ons bedrijf, hebben we een speciale stress-vrije tweedaagse formule ontwikkeld waarbij u op dag 1 met uw partner ’s ochtends op uw gemak door de mooie Ardennen naar ons trainingscenter reist.

Na inchecken neemt u een lichte lunch in uw appartement. Uw partner geniet daarna van het comfort van ons gastenverblijf of onderneemt een van de talloze uitstapjes in de Oostkantons. Zij/hij kan desgewenst natuurlijk ook aan de cursus deelnemen. Maar ook voor uzelf is er tijdens deze twee dagen voldoende tijd over om van onze mooie omgeving te genieten.

In de namiddag houden we dan het eerste deel van onze cursus, en tonen u de mogelijkheden van Google Adsense. En die mogelijkheden zijn enorm: 10.000 tot 20.000 US $ per maand aan Google Adsense inkomsten zijn geen utopie, en wij bewijzen dat aan de hand van onze eigen resulaten.

Hoe wij dergelijke hoge advertentie inkomsten elke maand opnieuw realiseren, en hoe ook u dergelijke resultaten kunt behalen, wordt aan de hand van enkele praktijk voorbeelden getoond.

Na het eerste deel van de cursus krijgt u tijd om uw gedachten te sorteren terwijl alle moderne communicatiemiddelen ter beschikking staan in ons gastenverblijf. Op deze manier kunt u het geleerde direkt in de praktijk omzetten om inkomsten via Google Adsense te genereren.

Maak een uitgebreide wandeling langs het meer van Bütgenbach of spring in de winter nog snel op de latten, geniet ’s avonds van het aanbod van een van de vele goede restaurants in de Hoge Venen, of maak zelf wat klaar in de keuken van ons gastenverblijf.

Na een verkwikkende nacht samen met uw partner in een romantische slaapkamer, voorzien van alle gemakken, kunt u de volgende ochtend dan, in het tweede deel van de sessie, alle vragen op ons loslaten die ondertussen opgedoken mochten zijn, en daarna toch nog tijd vinden om van de prachtige omgeving te genieten, alvorens u huiswaarts keert.

U kunt uw verblijf natuurlijk ook verlengen tot over het weekend, en zo het nuttige met het aangename verbinden, door bijvoorbeeld op Donderdag of Vrijdag deze cursus te starten en pas tijdens of nà het weekend te vertrekken.
Of u begint uw cursus aan het begin van de week en kiest voor een midweek verblijf tot en met Donderdag.

U vermijdt op deze manier de files op de terugreis.

Na de cursus ontvangt u bovendien een certifikaat als bewijs van deelname aan deze cursus en uiteraard een officiële faktuur die uw bedrijf als onkosten kan boeken. Vraag na in uw bedrijf of u voor dergelijke incentive in aanmerking komt en vergroot uw internet kennis. Die extra kennis is immers ook voor uw bedrijf van voordeel!

Prijs van deze Advertentie Inkomsten Cursus: 1.375,00 € inkl. BTW en inklusief 1 overnachting in ons gastenverblijf voor 2 personen. Betaling geschiedt per bankoverschrijving of met VISA/Mastercard creditcard. Verlenging (tot maximaal 4 nachten): 180,00 € inkl. BTW per bijkomende nacht voor 2 personen.

Omdat wij deze cursus alléén individueel aanbieden, is het raadzaam met ons te overleggen welke data in Herfst 2007 nog beschikbaar zijn. Kontakteer ons via E-Mail: [email protected]

Andere cursussen die wij aanbieden in combinatie met een verblijf in de Ardennen:
Inleiding Internet Onderweg: 2 dagen: 195,00 €
Cursus Advertentie Inkomsten met Google Adsense: 1.375,00 €
– Instapcursus Multimedia: 2 dagen: 485,00 €
– Instapcursus Webblog: 2 dagen: 485,00 €
– Instapcursus Content Managing System: 2 dagen 845,00 €
– Cursus WebEdition CMS: 2 dagen: 845,00 €
– SiteCheck-SiteAdvice (Analyse Sessie): 2 dagen: 845,00 €

Verlenging (tot maximaal 4 nachten) is steeds mogelijk: 180,00 € inkl. BTW per bijkomende nacht voor 2 personen.

Belangrijk: in combinatie met bovenvermelde cursussen kan uw firma uw verblijf in de Ardennen als onkosten boeken…

Ons gastenverblijf in Wirtzfeld (voor 2 personen)


Wirtzfeld is een klein dorp in Hoog België dat op een hoogte van 600 meter ligt, heeft een bezienswaardig pittoresk kerkje, en ligt naast het bosgebied dat beroemd geworden is door de Slag om de Ardennen. Op 1200 meter afstand ligt het stuwmeer van Bütgenbach waar diverse watersport aktiviteiten worden aangeboden. In de onmiddelijke omgeving vind je veel wandel- en mountainbike routes, en in de winter natuurlijk langlauf-loipen en alpineski pisten. Ook bereikbaar zijn een 18 hole golfbaan, tennisvelden, rijpaarden-verhuur, een casino en heel veel gezellige restaurants met uitstekende gastronomie.

Het circuit van Spa-Francorchamps is slechts 30 minuten verwijderd, net als de charmante steden Monschau, Malmedy en Stavelot.

Het appartement


Dit gloednieuwe appartement (2007 ingericht) werd speciaal ontwikkeld voor de klanten van euregio.net die onze opleidingen volgen, en kan gecombineerd worden met een meerdaags verblijf, uiteraard met de nadruk op een relaxe atmosfeer.

Ons gastenverblijf heeft een romantische slaapkamer met hemelbed met sterrenhemel. Verder zijn er een aparte begaanbare kleerkast, een kleine badkamer met douche, en een gecombineerde woonkamer/keuken, voorzien van moderne apparatuur. Ultramoderne internet- en multimedia-apparatuur is aanwezig om het zojuist geleerde ook direkt zelf uit te proberen.

Het hele appartement is smaakvol ingericht met aandacht voor het comfort van onze gasten. Het appartement heeft een eigen ingang, en ligt in een beschutte tuin met schaduwrijke bomen. Een ruime parking (ook geschikt voor aanhangers) en uitsluitend voor onze gasten, staat aan de voorkant van de tuin ter beschikking. Er is ook een terrasje waar ’s ochtends in de zon buiten ontbeten kan worden. Een ligweide voor prive zonnebad met zicht op het dal is omzoomd met bomen die het zicht naar drie kanten onttrekt.

Aparte ingang, hall, living/keuken met moderne uitrusting, badkamer met douche, romantische slaapkamer, 2 + 1 electrisch verstelbare lattoflex bedden, donzen kussens en dekbedden. Totale oppervlakte van het appartement is 48 m2.

– Handdoeken en lakens zijn in de cursusprijs inbegrepen
– Eindreiniging van het appartement is in de cursusprijs inbegrepen
– Prive Parking
– Een starterspakket in de koelkast kan (als optie) verzorgd worden

2 persoons slaapkamer met hemelbed: alle bedden zijn electrisch verstelbaar, hebben lattoflex bodems, gloednieuwe comfortabele matrassen, donzen dekbedden en kussens.


Doordachte verlichting geeft extra comfort: individuele afgeschermde leeslampjes, spots, romantische sterrenhemel.

De zithoek met de Computer/TV/DVD en muziekarchief installatie


Ethernet aansluiting én Wireless station voor portable

Modern uitgeruste gecombineerde keuken/living, met bedsofa voor derde persoon


Ingang, Badkamer met douche, wasbekken en toilet, gang

Aan high tech multimedia uitrusting staat o.m. ter beschikking:
– Gratis high speed internet verbinding voor E-Mail en Webtoegang
– iMac PC (2.8GHz Intel Core 2 Extreme) met draadloze tastatuur,
– Ethernet voor je eigen laptop
– WIFI voor je eigen laptop
– Skype internet telefoon
– Gratis DVD film archief
– Gratis iTunes muziek archief met Bose Surround System
– Digital camera USB plug om je foto’s direkt te uploaden
– Webcam en iChat
– Digitale sateliet TV (Astra + HotBird) incl. opnamemogelijkheid op harddisk.Het appartement heeft zijn eigen ruime parking, ook geschikt voor aanhangers

Geen kinderen – geen huisdieren – rookvrije kamers
Geen andere gasten, dus intiem en relaxed!


Prive tuin, gelegen in rustig natuurgebied. Het stuwmeer van Bütgenbach ligt op een loopafstand van 1200 meter.


Kontakteer ons via E-Mail: [email protected]

Geplaatst in Internet Cursussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.