Woensdag, 5 September 2007

Gisteren dan toch weer wat vaker regen gehad, maar de opklaringen worden al een heel stuk breder. Vanochtend was het erg fris in Hoog Belgie, ca 1.3° C in onze achtertuin, kijk maar eens in onze weerstatistiek in het menu hier rechts.


Erg fris deze ochtend en nevel slierten in de dalen

Vandaag zou het in Hoog Belgie wel eens droog kunnen blijven totdat het donker wordt, want het voorspelde regenfront met hoofdzakelijk motregen zou slechts heel langzaam over het land van West naar Oost trekken.

Gisteren na het kantoorwerk even bij een zakenrelatie op bezoek geweest om vanwege de nieuwste telg in hun familie te gaan feliciteren. En die staat ook al in het Internet (klik)

Daarna nog net op tijd om het spannende einde van de etappe in de Ronde van Spanje te zien, waar (voorlopig althans) Montfort en De Volder nota bene opeens plaats 4 en 5 in het algemeen klassement innemen. Prachtige prestatie.

Wij zijn ook even binnengegaan bij het Natuurpark Center Botrange om te kijken of er nog plaats is op de huifkar tochten die daar aangeboden worden, maar die zijn voor komend weekend al helemaal volgeboekt, dus dat wordt dit keer niets voor onze gasten uit Australie die Jochen morgenavond in Brussel gaat afhalen.

Jochen heeft zich ondertussen op een nieuw projekt gestort, dat al jaren hier lag te sluimeren, maar gisteren dan eindelijk in een fris jasje online is gegaan: www.sitecheck.be, een Engelstalige website voor Webmasters die meer resultaat uit hun website willen halen.

Zien dat we vandaag tijd vinden om de nieuwe gordijnen in de keuken op te hangen en de gerestaureerde stoelen van hun kussens te voorzien.

Ook nieuw is ons aanbod an Internet cursussen dat wij in een apart bericht vandaag op onze website voorstellen: deze cursussen worden gecombineerd met een verblijf in ons nieuwe gasten appartement waarover ik afgelopen maanden zo vaak heb geschreven. Nu het appartement zijn finishing touch krijgt, is het tijd om onze cursussen aan een breder publiek voor te stellen.

Prettige dag iedereen!

Geplaatst in Herfst 2007, Zomer 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.