Donderdag, 6 September 2007

Gisteren is het de hele ochtend grijs gebleven, en naast enkele opklaringen tegen de middag is het pas rond een uur of vier in de namiddag ook hier begonnen met motregen.

Vandaag moeten we ook nog met regen rekening houden.

Gisteren hebben we de verschillende gordijnen in de gang van het appartement, de badkamer en ook in de keuken opgehangen. In de keuken hadden we al gordijnen, maar die waren provisorisch, want her en der toch een beetje versleten. Brigitte heeft dan op onze zolder nog enkele gordijnen gevonden uit lang vervlogen tijden, die nu opnieuw in de mode zijn.

Er moesten natuurlijk de nodige aanpassingen aan gedaan worden, maar gisteren was dat vervelende en moeizame werk dan ook achter de rug, en konden ze opgehangen worden. Het resultaat zie je hieronder.


Het venster in de buitendeur kan nu ook bedekt worden…


Zodoende kunnen onze gasten zich vrank en vrij in “hun” appartement bewegen zonder angst te moeten hebben dat ze van buitenaf gezien zouden worden. Niet dat er iemand van ons op dat idee zou komen, maar privacy voor onze gasten is uiteraard net zo belangrijk als comfort.


Jammer genoeg heb ik twee weken geleden vertrouwd op de toezegging van onze sanitair leverancier dat nieuwe badkamer meubeltjes binnen de week geleverd zouden worden. We zijn nu twee weken verder, en na aandringen bij de leverancier weten we sinds gisteren dus dat het nog tenminste drie weken langer gaat duren… dus ook bij normale leveranciers dezelfde problemen als bij Ikea… (zie eerdere berichten).

Ook de stoelen hebben na de restauratie nu hun plaatsje in de keuken gevonden, en kussens in de dominante kleuren van de keuken, namelijk geel en groen, zorgen ervoor dat je er ook nog comfortabel op zit.De keuken ziet er nu een heel stuk gezelliger uit.


Ons appartement is nu klaar om onze gasten uit Australië te kunnen ontvangen.
Daarover dan later meer…

Geplaatst in Herfst 2007, Zomer 2007.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.