Woensdag, 12 September 2007


De eerste bomen beginnen al te verkleuren…

Als de weermannen gelijk krijgen, dan zou na het optrekken van de ochtendnevel vandaag de zon eindelijk nog eens te zien zijn. En ook Donderdag en Vrijdag zou het goed weer blijven. Vanaf Zaterdag komen dan weer de gebruikelijke plensbuien, “net op tijd” voor de Formula 1 races in Spa Francorchamps, zoals we dat ook vroeger regelmatig kenden.

Net nu het beter weer wordt, kwam er ook weer veel administratief werk aanzetten, dus zal ik een goede balans moeten zien te vinden tussen binnen en buiten werken.

Gisteren heb ik tussen de kantoor werkzaamheden /regenbuien door nog snel een paar lampen van onze buitenverlichting bij de trap naar onze voordeur vervangen die al langer kapot waren. En vandaag proberen om de boomschors te verdelen die ik twee weken geleden heb gekocht. Door het slechte weer konden we tot nog toe daar niks mee doen.

Het voorstel dat Mies maakte om een gaashekje rondom het bloemperk op ons terras te maken om de wilde eksters te hinderen aan het spelen met de daar liggende boomschors , wil ik vandaag ook in de daad omzetten. Ik heb nog een restje gaas gevonden dat ik gebruikte om over de regengoten van ons dak te spannen, en kan met dat restje tenminste 3 zijkanten afspannen. Morgen meer daarover.

Iedereen een prettige dag!


Geplaatst in Zomer 2007.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.