Hout Weekend

Het pfd formulier met de infos over het hout weekend in onze streek is ondertussen online op de website van de WFG, na reklamatie hebben ze dat vanmorgen aangepast. Ga naar http://wfg.be/cms/237.html en klik op de link naar het Faltblatt

Op de vraag van Jerry vanwege een zagerij: er is dit keer echter geen grote zagerij bij de deelnemers aan deze opendeurdagen. In de Wallonie wordt zaterdag en zondag ook een weekend du bois georganiseerd, daar is wel een zagerij bij de deelnemers: www.scieriebenoit.be
maar ik geloof niet dat dat een heel grote zagerij is.

Descriptif de l’objet de la visite du WE du Bois : Démonstration des techniques de sciage du bois dur indigène, pour l’escalier, le meuble et le plancher. Présentation et information sur les différentes qualités du bois, sa nature et ses utilisations. Présentation de différents types de planchers et parquets (chêne, hêtre, frêne).

www.scieriebenoit.be

Geplaatst in Zomer 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.