Zaterdag, 22 September 2007


Wirtzfeld, deze ochtend

Het begin van een prachtig nazomer weekend, met temperaturen die misschien ook in Hoog België tot aan de 20° C zullen reiken. Droog weer is het alleszins, en dat blijft ook morgen zo.

We zullen er in ieder geval van profiteren.

Jochen is dit weekend met vrienden naar de IAA in Frankfurt: autootjes kijken en de fabrikanten daar een beetje ergeren door ze erop te wijzen dat de auto’s nog steeds veel te veel verbruiken. Ondanks alle beloften en prachtige ontwikkelingen die daar getoond worden, maar nog altijd niet reeel omgezet worden in de auto’s die inderdaad verkocht worden.

Vandaag een beetje in de tuin werken, mischien ook nog even de auto’s wassen voor het helemaal te koud wordt?

Morgen denkelijk langs gaan bij de Feuervogel Club, de club van Ultra Light Machines die 700 meter van ons huis verwijderd hun vliegveld hebben.

Die houden morgen namelijk opnieuw een “dag voor de buren”, omdat een eerder geplande dag aan het begin van de lente in het water was gevallen. Nu het dit weekend mooi en droog zal blijven, zal ik misschien weer eens zelf mee de lucht in gaan als passagier en zien of er nog iets interessants van boven te ontdekken valt.

Luchtopnamen heb ik nu in ieder geval voldoende, voor diegene die die nog niet gezien hebben:


Hier klikken voor album met luchtfoto’s

En overmorgen, Maandag, gaan wij met de plaatselijke Middenstandsvereniging een dagje op stap en bezoeken het Belgische Parlament, waar de Senator uit onze gemeente Büllingen, Berni Collas, ons zal rondleiden. Na de lunch krijgen we dan nog een stadsrondrit en de avond wordt besloten in een Hotel in Ovifat.

Nieuw op onze website is een link (hier rechts in het menu) die naar een wereldwijd boeking-systeem voor zo’n 30.000 hotels is gekoppeld: Hotels Boeken: of klik hier. Met de link die wij op onze website aanbieden vind je in één oogopslag alle hotels die dit systeem aanbiedt in de Belgische Ardennen. Dat is natuurlijk géén voltallig overzicht, alleen de hotels die in dat systeem zijn opgenomen worden er ook getoond. Veel plezier bij het grasduinen.

Zo, iedereen een prettig weekend gewenst en geniet van het mooie weer!

Geplaatst in Zomer 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.