Woensdag, 26 September 2007

Opnieuw begint de dag grijs en nat in Wirtzfeld.

Hier valt op het ogenblik minder te berichten, gisteren kwam de vermoeidheid van ons uitstapje eergisteren naar boven, en daaraan merk je des temeer, dat we toch niet meer de jongsten zijn. Lang middagdutje en vroeg naar bed was het motto dus.

Vandaag ligt er weer het een en ander aan kantoorwerk te wachten, dus ik zal het maar kort houden vandaag.

Geplaatst in Herfst 2007.

2 reacties

 1. Hier is het voor de 3e dag op rij, mooi weer. Gisteren en eergisteren is er telkens om 13 uur een fatsoenlijk natte bui uitgevallen maar daarna begon de zon te schijnen.
  En dan in één keer gisteren avond om half elf een flinke bui en als die over was hebben we heel de nacht helder weer gehad denk ik. De maan scheen toch mooi, helder onze slaapkamer binnen.
  Het is wel kouder dan vorige week, maar dat is omdat het volle maan is …
  Bij jullie meet de thermometer 8,5° nu en bij ons zou het 12,5 zijn.
  Dus ik verwacht deze middag weer wel een bui en je weet, na regen komt zonneschijn!
  Straks is het weer werkendag en morgenvroeg ook. Daarna ben ik weer vrij tot dinsdagmiddag …
  dus komen we naar Atzerath en hopen dat daartegen de zon ook schijnt. We gaan nog wat verder werken aan het tuinhuis. We kwamen sadoline te kort voor de laatste planken van het dak. En er waren niet genoeg nagels om de singles vast te nagelen. Afin … hier in Mol hadden we een pak nagels over en deze Duitse levering geeft materiaal tekort mee … Ik dacht dat Nederlanders zuinig waren … hahaha … Ofwel zijn Belgen te gul en gebruikte Ron er teveel, hahaha!
  groetjes aan iedereen!
  Marlies

 2. Hier is het wat men noemt “duveltjeskermis”- het ene moment schijnt de zon en voor je ’t weet ben je doorweekt van een plensbui die over trekt. Een paar zieke collega’s zorgen ervoor dat het vandaag en morgen werkendag is ipv vrijaf maar morgenavond komen we weer naar WW afgezakt (of stijgen). Het weer belooft niet veel goeds maar dat geeft ons dan weer de gelegenheid om ons plafond een laatste koers verf te geven. Ik verheug me al op de knetterende houtblokken in de kamin…Ik wil ook wel eens gaan snuffelen op de bouwmarkt in Duitsland maar waar was dat nu weer precies Hubert?
  Groetjes en nog een prettige dag!
  Mies

  De bouwmarkt waar wij regelmatig gaan is de Praktiker in Schleiden, op de weg die van Schleiden naar Hellenthal gaat: als je uit Schleiden komt ligt aan de rechterhand het industrieterrein, bij de rotonde met de stalen sculpture moet je dan rechts in en dan paralell aan de hoofdweg terug richting Schleiden rijden. Als je van Blumenthal komt moet je natuurlijk bij die rotonde links afslaan…
  Opletten op aktiedagen… een paar keer per maand hebben ze 20% korting op alles. Ook een klantenkaart laten maken, dan worden de omzetten gecumuleerd en krijg je achteraf nog de mogelijkheid om extra korting te krijgen: gewoon aan de balie (bij binnenkomen aan de linkermuur) je belgische adres opgeven, de klantenkaart maken ze direkt, die hebben veel klanten uit Belgie. Daarna pas in de winkel binnengaan en je klantenkaart bij de kassa paraat houden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.