Zondag, 30 September 2007

Deze ochtend een bloedstollende Grote Prijs van Japan gevolgd, die door zware regenval en enkele botsingen spannend tot het einde bleef. Fernanado Alonso moest na een crash opgeven, Louis Hamilton won de grote Prijs van Japan en vergrootte zodoende zijn voorsprong op Alonso tot 12 punten in het klassement voor het wereldkampioenschap. Nog 2 races te gaan…

Gisteren is het de hele dag zwaar bewolkt geweest, maar grotendeels droog gebleven. Slechts een enkele regenbui wist tot bij ons door te dringen. De badkamer meubeltjes voor ons gastenverblijf zijn gisteren geleverd en gemonteerd, foto’s volgen later deze week (de silikoon moet nog drogen, poetsen moet dus nog even uitgesteld worden).

Vandaag zou het redelijk weer blijven, en vooral: droog.


Wirtzfeld deze ochtend

Voordat het morgen dan opnieuw regenachtig wordt.

Vandaag ook nog felicitaties naar mijn jongste zus, die haar 60ste verjaardag viert…

Ook vandaag blijft nog de nieuwe enquête aktief omtrent het doorzetten van de sneeuwmailing deze winter.
Ca 1.100 mensen hebben de laatste twee dagen hun stem uitgebracht, en daarvan zijn de meesten voor een voortzetting, maar toch is dat maar een fraktie van hen die op onze sneeuwmailing ingeschreven zijn…

Iedereen een prettige zondag gewenst!

Geplaatst in Herfst 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.