Nieuwe Webcam

Voor diegenen die vanvond op de Wirtzfeld Website binnenkomen:
een nieuwe Valley Webcam is op het ogenblik (testwijze) aktief. Als je op het kleine webcam venster hier boven klikt, kom je op de pagina met grotere webcam beelden.
Door de scherpere kwaliteit van deze nieuwe webcam is de kerk van Wirtzfeld (die ’s avonds verlicht is) nu duidelijker zichtbaar. Klik op dat beeld, en je komt op een nog groter webcam beeld. Nieuw: als je daar ook weer op klikt, kom je op het maximale webcam beeld.
Jochen heeft een script uitgewerkt waardoor de webcam ’s avonds om 20.00 uur inzoomt op de kerk. En ’s ochtends om 07.00 uur wordt er weer uitgezoomd zodat men de hele Wirtzfeld Valley ziet…
En dat allemaal om jullie nog meer plezier op onze website te geven…

Geplaatst in Herfst 2007.

Eén reactie

  1. Ik ben wel héél laat met een reactie, reden is: laat thuis gekomen van jaarlijkse feest voor de gepensioeneerden van Belgacom. Dat heeft plaats gevonden in de Kaasboerin te Postel. De hele dag regen, maar dat deerde ons niet, wij zaten binnen en moesten ook niet zelf rijden, Belgacom had bussen ingelegd. Op het beeld van de webcam schijnt het ook in Wirtzfeld nog behoorlijk nat te zijn. donderdag zou ik naar Burg-Reuland moeten om een wandelweekend voor te bereiden voor het weekend 12-14 oktober. Hopelijk is het dan eens zonder regen.
    Groeten uit Landen, Fons van Christiane.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.