Woensdag, 3 Oktober 2007

Gisteren is het ’s ochtends lang mistig gebleven, maar daarna is zelfs de zon af en toe om het hoekje komen kijken. Ook vandaag blijft het weer rustig, droog maar mogelijk mistig in de ochtenduren.

Gisteren ben ik goed vooruitgekomen met de administratie, en daarna heb ik ook nog tijd gevonden om enkele kleine werkjes buiten op te knappen. O.a. geprobeerd de herfstbladeren in inrit en op de trap naar de voordeur te verwijderen, maar dat is dweilen met de kraan open.

Dankzij Jochen’s inzet is het computer labo in het gastenverblijf nu ook klaar. Een aparte kamer in het Wirtzfeld Valley appartement is namelijk ingericht als computer laboratorium waar verschillende computers en servers staan opgesteld.

Deze kamer is deel van het appartement maar wordt alléén gebruikt als onze gasten ook één van onze meerdaagse internet cursussen geboekt hebben, die onze onderneming aanbiedt.


Ons computerlab voor de individuele internet cursussen

De regenboog kleuren tegen de wand zijn de kleuren van ons bedrijfslogo

Vandaag wordt het appartement grondig gepoetst na de verschillende werkjes die in de badkamer en keuken werden uitgevoerd. Daarna kan ik dan nieuwe foto’s maken voor de website.

Geplaatst in Herfst 2007.

Eén reactie

 1. Hubert,
  Dat zijn ook de kleuren van het oude Apple-logo, zelf bijna in dezelfde volgorde ? Of is dat puur toeval ?
  Philip.

  Als Apple fan sinds Maart 1984 (…!) is dat niet verwonderlijk. Maar ook het NBC logo heeft toendertijd als voorbeeld gediend…
  Een beetje geschiedenis:
  Het euregio.net logo heeft Jochen bij de oprichting van Euregio.net NV in het voorjaar 1995 ontwikkeld:
  de opdracht: in het midden het @ teken als teken dat we ons met internet bezighouden, en de gestyleerde pijlen in de verschillende kleuren moesten de connecties naar de gebieden van de Euregio Maas-Rijn aanduiden: klokwijze (beginnend bij 1 uur): nordrijn westfalen, rijnland pfalz, duitstalige gemeenschap van belgie, wallonie, belgisch limburg, nederlands limburg. De grensoverschrijding op telecom gebied was indertijd echter nog erg nationaal gericht waardoor onze internet toegang alleen in Belgie opgebouwd kon worden, en zodoende zijn onze aktiviteiten in de loop der jaren hoofdzakelijk in de DG geconcentreerd.

  Voor de grafici: zo’n veelkleurig logo is erg duur voor drukwerk als visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders: je moet veelkleurendruk nemen, is dus erg duur… Jochen heeft dus ook direkt een zwart/wit logo mee ontwikkeld met grijsschakeringen…
  Maar ja, veel drukwerk uitgeven doen we dus niet, we zitten immers in het internet en daar kosten de kleuren niets…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.