Maandag, 8 Oktober 2007

Prima dag gisteren: gisterenochtend was het erg fris, maar dat gaf dus niet, want eerst moest er de Grand Prix van China gekeken worden. Daarna was het weer dan inderdaad zo goed, dat je lekker lui op het terras kon liggen zonnebaden, en dat heb ik dan ook gedaan.

Al zo luierend zag ik in de bomen aan de andere kant van de straat, dat de eksters die daar een nest gebouwd hebben, erg modern zijn…

Als je goed kijkt hebben ze een analoge klok tegen de “gevel” van hun nest, en die klok staat op 5 na 5…

Omdat er zo weinig wind in Hoog België was, hadden hetelucht ballonvaarders toch wel een beetje problemen om vooruit te komen, we hadden er eentje een hele tijd boven ons hangen…

Ze probeerden regelmatig met hun vuurstoten om de ballon wat hoger te laten gaan zodat ze opnieuw in een briesje konden komen.

Uiteindelijk is het ze dan toch gelukt.

Ook onze gasten zijn lang blijven plakken… het heeft hun zo goed bevallen, dat ze binnenkort weer zullen terugkeren: “alles was perfekt” was hun kommentaar.

Vandaag zal het weer zo zijn als gisteren, dus ik zal maar zo snel mogelijk de administratie bijwerken en er dan buiten nog een beetje van profiteren. Woensdag zou het wat minder kunnen zijn in de rest van België, maar in de Ardennen zou het droog blijven, en vanaf Donderdag zou het opnieuw beteren, en ook het volgend weekend zou opnieuw prachtige herfstdagen kunnen worden.

Advertentie

Misschien een goed idee om een weekendje in ons appartementje (voor 2) te komen doorbrengen: immers, de reservatie die wij genoteerd hadden voor komend weekend werd (nog) niet bevestigd, dus er is opnieuw plaats voor komend weekend…
Met een speciale korting voor onze lezers: 2 nachten voor de prijs van 1, of drie nachten voor de prijs van 2 (aktie alleen geldig voor reservaties in Oktober 2007 en voor boekingen tot eind November 2007, en alleen indien vermelding: WIRTZFELD.BE bij de reservatie…)

Geplaatst in Herfst 2007.

Eén reactie

  1. Hubert, Na al het harde werken mag het resultaat er zijn. Het appartement ziet er goed uit !!! Echter mijn gezin is 3 persoons is en binnen enkele weken zelfs 4 persoons zodat bij jullie logeren geen optie meer is. Maar indien het cursus aanbod uitgebreid wordt kan ik mogelijk de directeur overtuigen dat ik op cursus moet in Wirtzfeld. Ik kijk ondertussen uit naar de eerste sneeuw en heb vanavond de Belsud gids maar weer eens opengeslagen om weer een een weekendje weg te boeken richting het zuiden.

    Groeten,
    Dave

    Je zult daar zeker voldoende alternatieven vinden. Voorlopig wordt ons appartement slechts voor 2 personen aangeboden… we hebben een keuze moeten maken met de ruimte die beschikbaar was, en denken dat het niet geschikt is voor meer mensen zolang de cursusruimte benut wordt voor dat doel….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.