Woensdag, 10 Oktober 2007


Wirtzfeld, deze ochtend rond 10.00 uur

Gisteren is het de hele dag grijs gebleven, de nevel heeft zich moeilijk laten verdrijven, maar vandaag zou het waarschijnlijk beter worden, want de vooruitzichten zijn dat het regenfront langs de kust naar het Zuiden trekt en niet tot bij ons reikt.
Maar ook vandaag zal het wat langer duren voordat de nevel zich oplost.

Ik had er al eerder eens over geschreven, maar nu is het zover: Jochen heeft zijn Dart Computer binnengekregen en die heeft een plaatsje gevonden in de veranderde gang tussen de kantoren:

Regelmatige lezers zullen zich herinneren dat ik een draaibare muur heb gemaakt, die het appartement moet scheiden van het kantoorgedeelte voor de tijd dat we gasten in het appartement hebben. Als er geen gasten zijn, is de gang doorgaand geopend.


Omdat er voldoende plaats is in de resterende gang van het kantoorgedeelte bij gesloten wand, was dat voor Jochen een gelegenheid om een van zijn hobby’s hier in te richten: hij speelt dart met een groep vrienden in competitieverband, en dus moet hij thuis ook regelmatig trainen.

Gisteren werd dus de dart computer geleverd en ook direkt opgehangen om uit te proberen:


En nu maar hopen dat zijn training vruchten afwerpt!

Geplaatst in Herfst 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.