Vrijdag, 12 Oktober 2007


Gisteren is de zon rond half tien doorgebroken en die heeft dan de hele dag konstant geschenen. In tegenstelling tot bepaalde delen in België waar de mist erg hardnekkig is gebleven. We zitten zeker boven de wolken in de Oostkantons…

Vandaag zal het mogelijk een beetje kunnen motregenen, voordat dan het weekend opnieuw zonnig en droog zal zijn.


Wirtzfeld, deze ochtend rond 10.00 uur

Ik heb gisteren in de tuin een oud reklamemanneke neergezet in verband met de vraag van onze jongste zoon, Mike, die in Egypte woont en werkt als duikleraar. Een kennisje van hem vond dat er erg weinig beweging op de webcam te zien was, en omdat we moeilijk daar de hele dag heen en weer kunnen gaan lopen, heb ik dat bord daar neergezet, zodat hij kan bewijzen dat er inderdaad “iets” in die wei gebeurt…

Jammer genoeg is de groet (Hallo Sandra) op dat bord niet erg duidelijk leesbaar, maar Mike zal het haar dan wel kunnen laten zien.

Ook kregen we gisterenmiddag nog familie bezoek uit Brugge die kwamen genieten van de prachtige herfstkleuren die nu overal in onze streek te bewonderen zijn.

En onze gasten van afgelopen weekend belden op omdat ze dit weekend opnieuw wilden komen, maar ondertussen hadden we al een andere reservatie binnengekregen en aangenomen.

Maar wel een goed teken dat ons appartementje voor 2 in de smaak valt.

Iedereen een goed weekend gewenst!

Geplaatst in Herfst 2007.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.