Vrijdag, 26 Oktober 2007

Gisterenmiddag is er een schuchter zonnetje doorgebroken in Hoog België, en zeer waarschijnlijk zal de zon vandaag in Hoog België uitbundiger schijnen, omdat we dan boven het wolkendek liggen dat de rest van België zal bedekken.

Voor het weekend zijn de verwachtingen in onze streek niet zo slecht: Zaterdag zou brede zonnige opklaringen kunnen brengen, en ook Zondag zou het de meeste tijd van de dag bij ons zonnig en droog kunnen worden, omdat de voorspelde regen zondag in de loop van de dag uit het Westen gaat komen, en dan misschien pas tegen de avond bij ons aankomt. Daarvoor zal het dan Maandag bij ons een beetje regenachtig kunnen blijven…


Onze beuk (12)

Vandaag moet ik proberen een paar neefjes bij elkaar te trommelen: het wordt tijd dat ik de hardtop op mijn auto installeer, de winter komt langzaam maar zeker eraan. De hardtop is te groot en te zwaar om die alleen of met zijn tweeën erop te zetten, vier paar handen zijn nodig. De temperaturen blijven laag, en misschien volgende week al de eerste sneeuw bij ons…

Advertentie: lange weekends in November:

Kom nog snel de herfstkleuren in de Oostkantons genieten…
Speciaal “Indian Summer” Arrangement tot 15 November 2007.
Kijk op onze website!

De verwarming moet nu ook constant aan staan bij ons. Gisteren tussen de bedrijven door heb ik regelmatig verschillende instellingen van de centrale verwarming uitgeprobeerd, om een beter resultaat aan de radiator te krijgen.
Totdat ik uiteindelijk erachter kwam dat tijdens het ontluchten van het systeem indertijd (bij de verlegging van enkele nieuwe buizen vanwege het appartement projekt) de installateur een van de regelkranen bij de ketel niet helemaal opengedraaid had, waardoor er niet meer de volle capaciteit aan heet water in de buizen kon worden gepompt. Nadat ik dat dan eindelijk ontdekt had, kregen alle radiatoren in huis dan toch voldoende warm water… op die manier kun je natuurlijk wel lang blijven zoeken.

Gisteren veel op kantoor gewerkt, en ook vandaag is er nog het een ander te doen.

Ik zal het dus maar kort houden en iedereen een prettig weekend wensen.

En als je dit weekend niets te doen hebt, dan heb ik nog een leuke video gevonden voor jullie over die typische bel spelletjes op TV:
hier klikken voor belspel video

Geplaatst in Herfst 2007, Video Keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.