Dinsdag, 30 Oktober 2007


Wirtzfeld deze ochtend

Gisteren in de namiddag is dan die regen gekomen, die wij al eerder verwacht hadden. Aangevuld met plaatselijk dichte nevelbanken. Ook vandaag zou het nog wat regenachtig blijven in Hoog België, voordat dan Woensdag een kentering komt en we met droog weer en regelmatige opklaringen mogen rekenen tijdens het lange weekend van Allerheiligen.

Vandaag en morgen zijn er zware schietoefeningen met 105 mm artillerie kanonnen op het militaire oefenterrein van Elsenborn.


Onze beuk (16)

Omdat onze weekendgasten tegen de middag vertrokken waren om nog in Luxemburg te shoppen alvorens huiswaarts te keren, hadden we net tijd genoeg om het appartement weer in orde te brengen, want rond 16.00 uur kwamen onze volgende gasten al aan.

Onze nieuwe gasten zijn een collega blogger, die een aantal van onze website lezers beslist ook kent, tenminste via het internet: Ren de Vree, uitgever van het WaalsWeekblad met zijn vrouw. Zij wilden onze uitnodiging graag opvolgen om ons appartementje eens met kritische ogen te komen testen, en dat doen ze dan ook sinds gisterenavond. Het verdikt zullen we binnenkort in de wekelijkse nieuwsbrief van het WaalsWeekblad kunnen lezen.

En morgen krijgen we bezoek van een “oude” bekende: Karel Holvoet komt in zijn funktie als KMI medewerker bij ons voorbij om strategische plannen voor het weer van de komende winter te bespreken.
Zodat de volgende winter tenminste in onze contreien beter zal worden als de voorgaande… Jaja, die weermannen toch!

(ik kan dat natuurlijk makkelijk zeggen, want er is echt niet veel nodig om de komende winter inderdaad beter te laten worden dan die van verleden jaar, omdat we toen slechts drie keer (steeds op een Donderdag) een beetje sneeuw gezien hebben…)

Mijn tandarts zal dus nog even moeten wachten, en zodoende ook een eventuele nieuwe blog video met een “intakte mond”….

Advertentie: lange weekends in November:

Geplaatst in Herfst 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.