Zaterdag, 3 November 2007

Gisteren is het bij ons de hele dag grijs gebleven, maar wel een heel pak warmer ’s nachts dan de voorgaande nachten. De temperatuur is amper gedaald: 10.1° C deze nacht in thermometerhut, de minimum temperatuur aan de grond was 6° C.

Ook vandaag moeten we vrezen dat het grijs blijft.


Witzfeld deze ochtend

Jochen zal geen last van de mist hebben (hopelijk zijn piloot ook niet…) want als hij deze ochtend vanaf Frankfurt vertrekt naar New York, zal hij ver boven alle wolken zitten. Het was in ieder geval al prima dat hij bij een van zijn vrienden in Frankfurt kon overnachten, zodat hij op zijn gemak naar Frankfurt kon rijden en niet in de ochtendnevel moest haasten. We zullen er nog wel meer over horen de komende dagen, want zoals gebruikelijk is hij ook onderweg steeds met het internet en dus ook met thuis verbonden.

Onze gasten in het Wirtzfeld Valley appartement stoort de nevel ook niet, het zijn fervente wandelaars en ze benutten hun tijd hier goed om in de uitgestrekte bossen en langs het meer van Bütgenbach de wandelpaden te verkennen. Dit keer geen jong koppel zonder kinderen, maar een echtpaar met 5 kinderen die voor de eerste keer in 24 jaar huwelijk eens samen en zonder kids op stap gaan… waarvoor ons appartementje natuurlijk de ideale entourage biedt.

Onze beuk begint stilaan kaal te worden, het zal niet meer lang duren of we kunnen die serie met de evolutie van het verval van de bladeren kunnen stopzetten.


Onze beuk (19)

Iedereen een prettig weekend gewenst!

Hubert

Advertentie:

Op zoek naar een romantisch uitstapje in de Ardennen?

Geplaatst in Herfst 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.