Zondag, 11 November 2007

Regen regen regen… niet alleen gisteren, maar ook vandaag moeten we nog met regelmatige buien rekening houden. De temperaturen zijn aanzienlijk gestegen en ook deze nacht is die niet onder +6° C gezakt. De wind is opnieuw aangewakkerd. In de tweede helft van komende nacht wordt het dan opnieuw kouder en is er een kleine kans op nieuwe sneeuw in Hoog België.


Onze beuk (27): vandaag…

Als alles naar plan verloopt moet Jochen deze nacht vertrokken zijn uit New York, en zal hij in de loop van deze ochtend in Frankfurt aankomen.

En ondanks het slechte weer schijnen onze gasten in ons appartementje zich goed te amuseren. Bij slecht weer zijn er immers een aantal interessante alternatieven: er zijn diverse leuke shopping malls net over de grens met Luxemburg waar je (droog) extra voordelig tabak, alcohol, benzine, koffie maar ook bijv. Spa water kunt inkopen. Dat laatste heeft te maken met het feit dat er extra flessengeld in België geheven wordt, wat niet het geval is in Luxemburg.

Ook andere indoor mogelijkheden zijn er hier te beleven: de kerstkribben tentoonstelling, het poppen museum, een van de grootste model spoorwegtrein complexen in Losheimergraben, de indoor karting in Grüfflingen, het museum in Stavelot, het speelgoedmuseum in Prüm, het militairmuseum in Elsenborn, het chocolademuseum in Eupen en natuurlijk de talloze gastronomische highlights die de plaatselijke horeca te bieden heeft. En als ze dan toch niet op stap willen gaan, dan staat in ons appartementje voldoende high tech multimedia apparatuur ter beschikking om daarmee een extra romantische stemming op te roepen: naast een uitgebreid DVD archief hebben we immers een iTunes archief via het netwerk bereikbaar gemaakt waarop zo’n 7.500 songs zitten.

En dankzij die computermogelijkheden kun je dus ofwel naar artiest of naar genre je muziekselektie doorvoeren, of gewoon via een party shuffle de computer laten beslissen welke songs achter elkaar afgespeeld worden. De Bose surround speakers in de slaapkamer geven een extra dimensie aan de sound.

Voeg daarbij de romantische sterrenhemel boven het hemelbed, en je zult begrijpen dat de meesten van onze gasten veel tijd voor elkaar vinden.

Hopelijk doen jullie dat vandaag ook!

Iedereen een prettige Zondag!

Advertentie:
Op zoek naar een geschenk idee voor Sinterklaas
Kerstmis, Valentijn, Verjaardag, Jubileum of Trouwdag?
Geplaatst in Herfst 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.