Opnieuw sneeuw in Wirtzfeld Valley

Het is rond de middag beginnen te sneeuwen in Wirtzfeld, en het sneeuwt nog verder

Hier zijn de nieuwste foto’s, maar op de webcams is natuurlijk de aktuele situatie te zien…


Wirtzfeld rond de middag


Wirtzfeld later deze namiddag

Geplaatst in Herfst 2007.

5 reacties

 1. Hubert, ik ben sinds 3 jaar een rasechte bezoeker van je site. Erg informatief!
  Voorzichtig durven ze nu ook al winterse buien aan te kondigen voor het begin van volgende week, zelfs in vlaanderen. Het ziet er dus naar uit dat de winter vroeg komt dit jaar!

 2. Goeie avond Hubert,
  Heb daarnet op het weerbericht de foto van Wirtzfeld gezien en het was grappig dat Frank zei “dit is niet in de Alpen maar in onze eigen Ardennen”
  Het mooie aan de zaak is dat er meer sneeuw wordt verwacht in jullie regio.
  De plaatjes worden er alleen mooier op.

  Het lijkt erop dat dit een stevige witerprik is.
  Geniet maar met volle teugen van het mooie landschap.

  groeten
  Geoffrey

 3. Wirtzfeld ziet er weer mooi uit! Hier (rotterdam) is veel neerslag gevallen. Tijdens buien kwam het met bakken naar beneden. Tot 19:00 vandaag was het volgends de KNMI 12,0 mm neerslag voor Rotterdam (Dat zou 12 cm sneeuw betekenen) Het is jammer dat het hier vaak te warm is voor sneeuw en in het binneland er vaak minder neerslag valt dan hier het geval is.

  Het is hier in de loop van de dag kouder geworden. Zelf was ik net buiten en er stond een harde koude wind. Ik wil het graag zien, maar in de laatste bui die viel heb ik nog altijd geen sneeuwvlok kunnen bespeuren. Het zit er eigenlijk ook niet in….

  Maar goed het is nog half november dus wat nog niet is gaat dit jaar vast nog wel komen 🙂 Misschien morgen wel want het KNMI geeft het volgende op voor morgen:

  Overdag wordt er met een noordelijke stroming vrij koude lucht aangevoerd, waarin met name in de kustprovincies ook enkele buien, mogelijk met natte sneeuw, voorkomen.

  Groeten uit Rotterdam:

  5,1C – 23:17

 4. meneer hubert,

  al enkele jaren bezoek ik regelmatig uw site met de live beelden. geweldig. afgelopen winter nagenoeg geen sneeuw maar 2 jaar terug des te meer (zo’n 40 cm). we hebben toen (ons gezin met hond) een bezoek gebracht aan wirtzfeld een een geweldige dag beleefd. zelf komen we uit eersel nabij eindhoven waar het op dat moment alleen maar regende. nu is het weer hetzelfde, maar ik voel dat dit weer een sneeuwrijke winter wordt, in de ardennen, bedoel ik dan. we gaan nooit op wintervakantie maar een bezoek aan uw omgeving maakt alles goed. alleen de bergen ontbreken.
  ik hoop dat u deze site nog lang zult kunnen verzorgen en wie weet, misschien tot ooit in wirtzfeld.

  familie hanegraaff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.