Zondag, 18 November 2007


Wirtzfeld, deze ochtend

Omgekeerde wereld, van de ene dag op de andere: eergisteren steeg de temperatuur ‘s nachts van – 5° C naar 0° C, gisteren bleef het dan de hele dag boven nul, en afgelopen nacht ging de thermometer weer diep onder nul.

Minimum temperatuur afgelopen was -5° C, zowel onder thermometerhut als aan de grond gemeten.

Er ligt nog altijd sneeuw in Wirtzfeld, maar het wordt dus nu wel duidelijk minder, en de temperatuur zou vandaag na het optrekken van de mist weer boven nul uitkomen, dus het smeltproces gaat verder.

Ondertussen breekt hier de zon door, en met een beetje geluk krijgen we weer een stralend blauwe lucht. Prima wandelweer dus om foto’s te maken…

Voor de rest valt hier niet veel te melden, ik heb gisteren een beetje in huis geklust (twee stopkontakten vernieuwd, naar de bouwmarkt geweest, en de deurdichting van onze voordeur vernieuwd), niks dus om over naar huis te schrijven.

Brigitte was gevraagd om gisterenavond bij haar petekind te gaan babysitten, en ik heb ’s avonds een DVD gekeken (American History X) voordat ik terug naar Discovery Channel gezapt ben, waar diverse autoprogramma’s liepen.

En vandaag maken we er een rustige Zondag van.

Doen jullie dat ook!

Geplaatst in Herfst 2007.

2 reacties

  1. Hier heeft het blijkbaar ook lekker gevroren vanacht. Alles mooi wit van de vorst. Buiten de ochtenlijke wandeling zal het vandaag ook een rustig dagje worden. Al moet ik vanavond om 22u weer aan de arbeidsweek beginnen. 😉

    Groeten Steve

  2. Hier in Gent ook alles wit bevroren en zeer koud deze morgen, momenteel is de temperatuur nog onder nul, kouder dan in de ardennen denk ik. Het is wel volop zon en blauwe hemel.
    Het zal ook een rustige zondag worden, misschien deze namiddag een kleine wandeling in de zon, langs de Leie.
    Groeten, Gaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.