Zaterdag, 24 November 2007

De temperaturen zijn inderdaad gisteren omlaag gegaan, en zullen waarschijnlijk vandaag in Hoog Belgie nog nauwelijks boven nul uitkomen.

Minimum deze nacht: -3,5° C aan de grond gemeten, -1 °C onder thermometerhut.

Vanavond of vannacht komt dan de beloofde sneeuw voor de derde winterprik in November, en morgen en Maandag zou die sneeuw kunnen blijven liggen. Wel zou het in de loop van Maandagmiddag dan toch weer wat warmer worden. Blijft dus maar een kort winter intermezzo.

Verwarmings perikelen: ik zal eerst nog de elektronische sturing van de ketel laten nazien, want ik denk dat we het ondertussen in die richting moeten gaan zoeken (systeemfout in buitenvoeler, centrale thermostaat regeling, etc…)

Gisteren ben ik wel al beginnen na te denken over een condensatieketel als alternatief voor de stookolie ketel die toch nog altijd gekke kuren vertoont. Zijn er mensen die ervaring hebben met dit systeem van verwarming dat ook bekend staat onder “Optimaz-elite” ??

Wat betreft ons vakantie appartement: er zijn ondertussen niet meer veel data vrij tijdens deze winter klik voor vrije data

Prettig weekend iedereen!

Geplaatst in Herfst 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.