Dinsdag, 27 November 2007

Dat winterprikje van gisteren was dus erg snel voorbij, niet eens een halve centimeter sneeuw, en de hele dag positieve temperaturen. Afgelopen nacht ging het kwik niet meer onder nul, en na het optrekken van de nevelbanken in de Ardennen zal het vandaag (overal in Belgie) af en toe een beetje kunnen regenen. Geen winterweer de eerste week in zicht.


Jammer genoeg gaat het spektakel dat ik gisteren beloofd had, en dat zich zou voltrekken voor onze nieuwe webcam (richting oosten) voorlopig even niet door, want de persoon die voor dat spektakel moet zorgen, liet gisteren door zijn bedrijf even opbellen om te zeggen dat hij door zijn rug gegaan was en daarom niet de afspraak kan nakomen. Moet dus even uitgesteld worden, het is maar te hopen dat het snel weer in orde komt met hem….Wirtzfeld Webcam East, Live

Jaja, meer verklap ik nog niet, ik moet immers proberen jullie nieuwsgierigheid op peil te houden…

Onze formateur had gisterenavond hetzelfde probleem: dacht ie dat hij een akkoord had, maar zijn partner maakte op het laatste moment een streep door de rekening. Politieke klucht die langzamerhand absurde vormen aanneemt.

Voor de rest valt hier vandaag niet veel te berichten.

LEUK: Een vrouw heeft 7 dieren nodig

Prettige dag nog!

Geplaatst in Herfst 2007.

5 reacties

 1. Als we de finse wetenschapper mogen geloven wordt het half december winter.
  Ook verwacht men voor komend weekend een plotse zeer zware storm.
  Men verwacht bij het kmi wel harde wind maar geen zware storm. Dit is allemaal voorspeld door die wetenschapper, naar ’t schijnt zou deze storm niet te voorspellen zijn, maar zijn de lage drukgebieden wel al ontwikkeld en zal het plots komen. Afwachten en intussen toch maar mijn dak even nakijken.

  Volgens mij had hij die zware storm al voor afgelopen weekend voorspeld… Frank (weerman VRT) heeft de afgelopen dagen steeds maar opnieuw verteld dat die zware storm er niet ging komen, waarschijnlijk daarop doelend… Maar laat die winter half december maar gerust komen

 2. Jaja en over de politiek even verderdoor gaan?
  De vlamingen schrijven en roepen ‘Madame NON’
  Maar de NVA’ers zijn diegenen die ‘steeds’ niet akkoord gaan … of er andere items bijlappen. Wat hebben die CD&V’ers toch gedaan met die ploeg erbij te nemen … zouden die nog lang geen spijt hebben?
  Afin voor mij mag de oppositie de handen in elkaar slaan en een regering vormen. Dat heeft men hier op gemeentelijk vlak ook eens gedaan …
  En wat nog … steeds in ’t weekend gaan ze eens lekker eten allemaal … WIE BETAALD HEEL DIE CIRCUSVOORSTELLING???
  Moeten wij dit echt blijven slikken???

  Ziet er inderdaad naar uit dat ze de boel saboteren…

  Afin genoeg daarover …
  Hoe is het met jou afkicken Hubert? Hoeveel rookte je per dag? (25) En hoeveel rook je er nu nog? (13)
  Doe zo verder …
  Vandaag moet ik terug naar de dokter, waarschijnlijk zal ik vanaf nu naar de kiné mogen. Nog 6 weken.
  Pijn heb ik alleen de eerste 2 dagen gehad (de operatie) alleen heb ik de eerste 10 nachten bijna niet geslapen. Dat was het ergste tot nu toe. Ik vind dat deze operatie heel goed is meegevallen.
  Naar het schijnt als men langer wacht moet men operatief meer doen en heb je achteraf meer pijn en een langere revalidatie.
  Dus mijn linkerkant zal snel volgen.
  Groetjes
  Marlies

  Beterschap!!

 3. Stormen kunnen we best missen maar de winter mag er gerust aan komen. Vorig weekend al enkele sneeuwvlokjes zien dwarrelen, net genoeg om er weer helemaal zin in te krijgen. De grootste verrassing was wel een hermelijntje dat op straat zat. Deze keer verstandig genoeg om niet om mijn fototoestel te hollen maar genieten van de show welke het diertje gaf.
  Enne Hubert, mag ik een gooi doen naar het toekomstig spektakel? Nu je toch met je gezondheid bezig bent….een zwembad?
  Groetjes

  Een zwembad valt niet in mijn verlanglijstje, de kosten voor het onderhoud/verwarming in de Oostkantons zullen te zwaar doorwegen op mijn toekomstig “zelfstandigen pensioentje”… haha… verder raden maar…

 4. Hey Hubert,
  Als ik een een gokje mag wagen naar het spektakel van het eindejaar dan gok ik op een kerststal met levende dieren. Hiervoor is het de tijd van het jaar en aangezien we hier in een veld of weide zitten kan het best wel denk ik. Wat de winter betreft mag hij van mij gerust komen. Zoveel te sneller kan ik weer komen genieten van de vele wandelingen in de Oostkantons. Een rugzak met een fles jenever of een kan met warme koffie en weg zijn we het mooie witte landschap in.
  Groetjes vanuit Boom (Antwerpen)

  Leuk bedacht Tim, maar bij ons moeten de dieren binnenkort binnenblijven, dat wordt veel te moeilijk op de bevroren en/of te drassige grond, met iedere dag kans op sneeuwval. Dus een kerststal met levende dieren zal het niet worden… Maar wel leuk idee!

 5. Hubert,
  Stokje staat niet meer scheef, en de bak is voller dan ooit……………..
  Men komt in Wirtzfeld een film opnemen.
  Stuur je via je privaat e-postadres alvast de poster door.
  Jos

  wacht maar eens tot morgen, dan zie je alweer wat veranderd… ik moest wachten tot het donker was…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.