Belgacom stopt met inbel abonnees…

Even reklame maken voor ons internet bedrijf EUREGIO.NET NV

Op IT PROFESSIONAL BE las ik gisteren dat Belgacom stopt met hun inbel abonnementen via modem.

Onze firma biedt deze vorm van internet connectiviteit als sinds 1995 aan, (dat is nota bene drie jaar eerder als Belgacom ermee begon…) en alhoewel ook bij ons de meeste klanten inmiddels zijn overgeschakeld naar ADSL verbinding, is een inbel abonnement wel zo gemakkelijk als je geen ADSL kunt krijgen door de afstandlimiet die ADSL nog soms heeft, of als je onderweg bent met je laptop en je in je pension of hotel géén WIFI aantreft.

Wij zullen onze inbel abonnees ook verder blijven ondersteunen, en als er lezers zijn die met dit probleem geconfronteerd worden bij Belgacom of een andere provider: je kunt voor 95 EUR per jaar inkl. BTW bij ons nog altijd zo’n inbelabonnement aanvragen.
Stuur een E-Mailtje naar [email protected] met je volledige adresgegevens, telefoonnummer en eventueel BTW nummer en vraag om een modem/isdn inbel abonnement bij ons te bestellen.

Geplaatst in Herfst 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.