Donderdag, 6 December 2007

Het blijft wisselvallig met het weer, en de temperaturen blijven aan de hoge kant. Vanaf de namiddag zijn er soms heftige regenbuien met veel water. Wazteroverlast mogelijk Laag België door verzadigde bodem. En de wind steekt ook weer een tandje bij. Datzelfde weerbeeld hebben we verleden jaar rond deze tijd ook meegemaakt.

Zou de winter het dit jaar opnieuw laten afweten?

Voorlopig valt er wel voldoende neerslag, maar alleen in de vorm van waterRegenhoeveelheid van de eerste 5 dagen December 2007

Zoals je hier op de foto kunt zien, is er deze maand al behoorlijk wat regen gevallen, want de inhoud in deze kruiwagen is van de maand december… En die is dus pas 5 dagen oud…

Nog even terugkomend op het “fiasco” van gisteren met de “surprise” op de weide, waar we die andere webcam hebben geïnstalleerd. Ik zit er natuurlijk een beetje verveeld mee, maar kan er natuurlijk niets aan doen… Ik ga ervan uit dat het nu niet meer zo lang zal duren voordat ik de oplossing kan bekendgeven. Alhoewel de aktievelingen bij de reacties er wel zo ongeveer achter zijn gekomen uit welke hoek de wind waait…

Laatste Nieuws: volgende week Dinsdag zou dan de installatie toch gebeuren.

Enne o ja, vandaag is dus Sinterklaas, dus laat maar eens weten hoe dat bij jullie gevierd wordt. Zoals ik al eerder verteld had, wordt dat hier hoofdzakelijk op de scholen en minder in de familiekring gevierd, tenzij er nog kleine kinderen in huis zijn.

Iedereen een prettige dag!Wirtzfeld deze ochtend

Geplaatst in Winter 2007-2008.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.