Maandag, 10 December 2007

Gisteren heeft het na de middag regelmatig geregend, maar het was vooral afgelopen nacht dat er weer veel regen is gevallen. Je vraagt je af waar al dat water naar toe moet.Wirtzfeld, deze ochtend

En ook vandaag wisselend bewolkt en regelmatig een bui… temperaturen blijven te mild voor de tijd van het jaar, maar zullen toch een beetje lager gaan. Boven 600 meter hoogte zou er vandaag in Duitsland een beetje sneeuw kunnen vallen, misschien krijgen we in Wirtzfeld ook een beetje.

We zullen zien.

Als alles naar plan verloopt, (nadat het twee keer uitgesteld moest worden) zullen er morgen werkzaamheden op onze weide beginnen…Wirtzfeld Webcam East, Live

Gisteren, zoals gepland, een flink deel van de dag gelezen, maar ik merk dat de ogen langzamerhand ook een stukje ouder worden, waardoor in de latere middag het middagdutje een stuk langer was dan gewoonlijk. Maar het weer is er niet naar om veel buiten te komen, gelukkig zijn de vooruitzichten dat het later deze week wat droger (maar ook kouder) wordt. En In hoog België zouden we eind van deze week zelfs de zon terug mogen zien, omdat we dan misschien net boven de laaghangende wolken uitsteken.

Geplaatst in Winter 2007-2008.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.