Nog snel een geschenk bezorgen voor Kerstmis?

Speciaal voor onze trouwe website lezers hebben wij nog een leuk geschenkidee ontwikkeld voor de komende Kerstdagen:

Tot en met 24 December 2007 kun je de onderstaande gratis Cadeau Bon in PDF formaat downloaden, uitprinten en aan jezelf, je partner, je familie of aan collega’s en bekenden cadeau doen.

Deze gratis Cadeau Bon geeft recht op een reduktie van 50 euro op een midweek verblijf (3 of 4 nachten, 2 personen) in ons Wirtzfeld Valley appartement en blijft geldig tot 31 December 2008. De gelukkige ontvanger kan dus zelf bepalen wanneer hij/zij er volgend jaar gebruik van wil maken.

Opgelet, indien je voor meerdere mensen een cadeau bon nodig hebt, gelieve die dan opnieuw te downloaden, want de bonnummers worden automatisch via de downloadprocedure aangepast.

En het beste is: de cadeau bon zelf kost jou niets, want deze waardebon komt overeen met de commissie die wij anders aan een reisagent zouden moeten betalen.

Deze bon kan niet meer gedownload worden: aktie is beëindigd.Dus, als je nog op zoek bent naar een origineel cadeau, dan is dit misschien net iets wat je zoekt!

Geplaatst in Winter 2007-2008.

Eén reactie

  1. Hubert. Geloof dat je lekker in de zon zit, waarschijnlijk met een t-shirt en korte broek.

    Hier in Rotterdam is het vandaag niet warmer geworden dan -3,1. Zo nu en dan valt er wat sneeuw uit de mist. Er lokaal een laagje van ongeveer 1 mm. De bomen zitten er ook vol mee. erg mooi! De zon hebben we vandaag niet gezien. Er kan inmiddels geschaatst worden….

    Opvallend dat het in rotterdam bijna 9 graden kouder is dan in de Ardennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.