Nog op zoek naar een origineel geschenk?

Speciaal voor onze trouwe website lezers hebben wij nog een leuk geschenkidee ontwikkeld voor de komende Kerstdagen:

Tot en met 24 December 2007 kun je de onderstaande gratis Cadeau Bon in PDF formaat downloaden, uitprinten en aan jezelf, je partner, je familie of aan collega’s en bekenden cadeau doen.

Deze gratis Cadeau Bon geeft recht op een reduktie van 50 euro op een midweek verblijf (3 of 4 nachten, 2 personen) in ons Wirtzfeld Valley appartement en blijft geldig tot 31 December 2008. De gelukkige ontvanger kan dus zelf bepalen wanneer hij/zij er volgend jaar gebruik van wil maken.

Opgelet, indien je voor meerdere mensen een cadeau bon nodig hebt, gelieve die dan opnieuw te downloaden, want de bonnummers worden automatisch via de downloadprocedure aangepast.

En het beste is: de cadeau bon zelf kost jou niets, want deze waardebon komt overeen met de commissie die wij anders aan een reisagent zouden moeten betalen.

Deze bon kan niet meer gedownload worden: aktie is beëindigd.Dus, als je nog op zoek bent naar een origineel cadeau, dan is dit misschien net iets wat je zoekt!

Geplaatst in Appartement te huur, Winter 2007-2008.

2 reacties

 1. Hallo Hubert,
  Leuk idee, van die cadeaubon. Maar, wat ik raar vind is de tekst in het Nederlands en Frans. Geen Duits?
  Duits is toch de voertaal in Wirtzfeld?
  Groeten, veel succes,
  Ad

  Ad, ik geloof niet dat we gasten uit Duitstalig België in ons appartement over de vloer zullen krijgen…. een beetje kort bij de deur, nietwaar… die kunnen ’s avonds weer naar huis rijden! De cadeau bon is een incentive voor de lezers van onze website (die in het nederlands is) en voor de abonnees van de snowmailing, en in die groep zitten naar mijn weten alleen nederlandstalige en franstalige mensen. En uit respekt voor de “belgische politiek” willen we het franstalig gedeelte niet benadelen

 2. Hubert,

  Het franstalige gedeelte niet benadelen! Edele gedachte hoor.
  Maar ik doel op de kerstwens “Frohe Weihnachten aus Wirtzfeld!” Toch een lovende tekst, niet?

  Ja, misschien wel… maar daarvoor is het nu te laat… met de grote aantallen van downloads die tot nog toe al gebeurd zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.