Prettige Kerstdagen!

Omdat ik zoveel foto’s toegestuurd krijg, heb ik besloten die tijdens de komende feestdagen stukje bij beetje hier te publiceren… om iedereen in de sfeer van Kerstmis te brengen… dus stuur die foto’s maar op!

Hallo Hubert
Het landschap in de Antwerpse Kempen is prachtig. De kans om hier in de Kempen een landschap met bevroren mist te fotograferen is kleiner dan een Kempisch landschap vol sneeuw. Het is misschien weer jaren wachten om hier zulke foto te maken. Groeten, Hans


Kempen, foto Hans Grootjans

Geplaatst in Winter 2007-2008.

2 reacties

  1. In Nederland, provincie Zeeland, zag het er ook zo uit vanmorgen.
    Geweldig! We zijn vlug naar het bos gegaan om foto’s te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.