Maandag, 7 Januari 2008

Minimum temperatuur deze nacht in Wirtzfeld gemeten
onder thermometerhut: -1.2° C, aan de grond -7.8° C.
Neerslag in de laatste 24 uur: 3.0 mm

Gisterenochtend heeft het nog even gehageld bij ons in Hoog België, daarna zijn de opklaringen breder geworden. Ook de temperaturen hadden gisteren het “heen en weer”… tegen de avond doken die even onder het vriespunt (zelfs erg diep aan de grond), maar kort daarop stegen die al weer en vanochtend is het al “vrij warm”: 4.5° C.

Voorlopig zijn er dus geen vooruitzichten voor sneeuw.

Doordat ik nog een beetje problemen heb van mijn schouder na het uitglijden op spiegelgladde ondergrond eerder deze week, heb ik het rustig aan gedaan in het weekend: twee nieuwe boeken uitgelezen, en gisteren ook nog nieuw leesvoer in de bibliotheek gaan halen. En alle wintersport evenementen op TV gevolgd.

Vandaag gaat het toch alweer een stuk beter, dus geen reden om niet met de eerste administratie van het nieuwe jaar op kantoor te beginnen…

Prettige week toegewenst…

Geplaatst in Winter 2007-2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.