Dinsdag, 15 Januari 2008

Gisterenochtend hebben we bij temperaturen net boven het vriespunt een paar sneeuwvlokjes mogen zien, maar lang mocht het niet duren, en nadat de eerste neerslagzone voorbijgetrokken was, waren de volgende buien alleen in de vorm van regen.

Maximum temperatuur gisteren in Wirtzfeld: +4.5° C
Minimum temperatuur deze nacht in Wirtzfeld gemeten:
Onder thermometerhut: +4.1° C , aan de grond 0° C
Neerslag in de laatste 24 uur: 1.0 mm regen
Mijn Rookstop: dag 14: nog altijd niet zwak geworden!

Vandaag: aanwakkerende wind,
mogelijk rukwinden tot 95 km/uur,
en regelmatig een bui bij positieve temperaturen.


Wirtzfeld, rond 10.30 u: dikke wolken, veel wind maar (nog) droog

Voor de rest valt er hier vandaag weinig te vertellen, behalve dan dat wat betreft onze vakantiewoning de eerste reservaties met gebruik van onze Kerstmis Cadeaubon hier beginnen binnen te komen.

De eerstkomende 3 weken zaten we sowieso al vol, een midweek rond Valentijn werd ondertussen ook geboekt, en een midweek eind April/begin Mei is ook al bezet. En voor de zomer zijn ook al verschillende opties aangevraagd door mensen die gebruik maken van de Cadeaubon.
Een overzicht van de vrije dagen in de komende 3 maanden vind je door HIER te KLIKKEN.

Op mijn reklamatie bij de VRT omtrent de vervelende nieuwsflitsen layout in hun nieuwe Journaal kleedje op 10 januari heb ik deze ochtend dan een “standaard” berichtje gekregen:

Beste hubert savelberg,

Bedankt voor je opmerkingen.
We geven ze door aan de coördinator TV-Journaal.
Met vriendelijke groet,
De VRT-webredactie
Auguste Reyerslaan 52, 1043 Brussel
Fax: 32(0)2-7353704

U stelde op 10-01-2008 om 19:24:13 de volgende vraag:
jullie gebruiken in de nieuwsflashes in het nieuwe journaal balken met eerst de grote tekst ophanger die heel snel veranderen in een balk met kleinere tekst. Dit doet ontzettend pijn aan de ogen omdat de pupillen zich te snel moeten omschakelen aan de textgrootte. Hebben jullie aandelen in oogklinieken of optiek bedrijven? Doe er wat aan, anders ga ik VTM kijken.

Dit is een persoonlijk antwoord op uw reactie. U kunt niet antwoorden langs dit kanaal. Als u opnieuw wilt reageren, doet u dat met een nieuw contactformulier op de VRT website.

Ik heb express hun fax nummer hier mee vermeld, zodat jullie dus ook nog kunnen reklameren: hoe meer reklamaties, hoe eerder ze zullen toegeven…

Ondertussen heeft Jochen ook zijn website EasyScopes een kompleet nieuwe face lift gegeven. Je bent hartelijk uitgenodigd om je nieuwste horoskoop (in het nederlands) hier te bekijken.

Geplaatst in Winter 2007-2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.