Dinsdag, 29 Januari 2008

Opgemeten temperaturen gisteren: max +5.5°C, min +0.5°C , gras -2.2°C

Neerslag: zie de noteringen hier rechts.
Voor uitgebreide weerstatistieken Hier klikken

Weersverwachting voor vandaag: bewolkt, met mogelijk een buitje. Nog te hoge temperaturen voor de tijd van het jaar

Vanaf Woensdag zou de neerslag in Hoog België over kunnen gaan in sneeuw!

De weersvoorspellingen tenderen dus hoe langer hoe meer naar een winterprik. Maar dat gevoel hadden we dus al eerder deze winter, en toen is er niets van terecht gekomen.

We zullen het dus nog maar eens even moeten afwachten.

Afgelopen dagen ben ik verschillende keren op www.schoolbank.nl geweest, een databank waar je de gegevens van je oude schoolmakkers kunt terugvinden. Alhoewel ik nogal moeite heb met mijn memory en ik me van mijn Nederlandse tijd (tot 1970) niet veel meer kan herinneren, heb ik toch een paar namen teruggevonden van jongens die met mij op school gezeten hebben. Overigens ondertussen ook al gehoord dat één van mijn lagere school vrienden, die naderhand naar de marineschool ging en ik uit het oog verloren had, ondertussen al enkele jaren dood is.

Van Mike hebben we de afgelopen dagen niet veel gehoord, omdat hij praktische de hele tijd, sinds hij terug in België is, op de Boot tentoonstelling in Düsseldorf in Duitsland was geweest.

Toen hij dan gisteren terugkwam liet hij mij een visitekaartje zien dat iemand onder de ruitewisser van zijn auto (mijn auto dus) had gestoken op de parkeerplaats. Hij dacht eerst dat er iemand de auto misschien had beschadigd, maar hij heeft niets kunnen ontdekken.

’t Visitekaartje is van een vrouw uit Nederland en er staat ook een adres op van een website van een vakantiewoning (aan het water) in Friesland. Hij vroeg of ik die vrouw misschien kende en of dat zij misschien mijn auto had herkend?

Omdat ik die dame niet ken, heb ik hem met dat kaartje naar Brigitte gestuurd omdat de naam van die persoon een Duitse naam is, en er in onze streek ook iemand met eenzelfde naam woont. Maar omdat Brigitte deze dame in kwestie ook niet kent, heb ik dan maar het volgende bericht gestuurd naar het E-Mail adres dat op ’t kaartje stond:

Hallo Ute Leuschel,
Dank u voor het plaatsen van uw visitekaartje onder de ruitewisser van onze zwarte Volvo (belgisch nummerbord) op de parking van de BOOT Tentoonstelling in Düsseldorf. Wij zullen de door u veroorzaakte schade bij het inparken doorgeven aan onze verzekering, die dan kontakt met u zal opnemen.
Met vriendelijke groeten
Hubert Savelberg
euregio.net NV

Ik neem aan dat ik er nu wel heel snel een reaktie over zal krijgen (’t zal wel een reklame-aktie geweest zijn over die vakantiewoning aan het water, maar toch…)

Hieronder dan nog een reklame aktie over onze vakantie woning:


Advertentie

NU BOEKEN:
Vrije Data in Wirtzfeld Valley Appartement tot na Pasen:

Pasen valt dit jaar op 23+24 Maart

Geplaatst in Winter 2007-2008.

3 reacties

 1. Het lijkt er precies op dat jullie donderdag op vrijdag misschien een sneeuwstorm zullen krijgen.
  Er wordt storm verwacht over België met sneeuwbuien over de Hoge Venen!!
  Zaterdag kom ik eens afgezakt naar daar.
  Het wordt dat ik mijn winterbanden eens kan gebruiken waar ze voor gemaakt zijn 😀

 2. Zat het visitekaartje alleen onder de ruitenwisser van jou auto, Hubert? Anders zou ik denken dat het gewoon reclame is voor de vakantiewoning. Hier is het overal in de streek de gewoonte om bij drukke bezoekersdagen op parkings ‘floyers’ onder de ruitenwissers te steken om reclame voor iets te maken … (een zaak die nieuw is en opent, een fuif …)
  groetjes,
  Marlies

  ik neem inderdaad aan dat dat visitekaartje ook onder andere ruitenwissers stak, maar daar heeft Mike dus niet op gelet. Maar het is toch lachen, zeker?

 3. Hahaha
  Zal die Ute even schrikken, deze reactie zal ze zeker niet verwachte, want stel je voor dat je nu echt (oude) schade wil verhalen.
  Leg het maar uit aan je verzekeraar als je je gegevens achter laat op een onbekende wagen.
  Jos

  Ondertussen heeft die dus al gereageerd:

  Hallo menneer Savelberg, 29.01.2008
  De visitekaartjes waren alleen als reclame voor ons vakantiehuisje bedoeld. Wij hadden onze auto niet op één van de parkeerplaatsen geparkeerd, waar wij de kaartjes hadden verdeeld. Mocht daar schade zijn ontstaan aan Uw auto, dan hebben wij deze niet veroorzaakt.
  Met vriendelijke groet,
  Ute Leuschel.

  Ik heb ze dan maar even naar de wirtzfeld website doorverwezen, zodat ze hier even kan kijken wat de grap was…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.